Andreea Bălan și iubitul, imagine din intimitate. Fanii au fost surprinși să-i vadă în această ipostază

Iancu Andreea 04.04.2021, 23:37
Andreea Bălan și iubitul, imagine din intimitate. Fanii au fost surprinși să-i vadă în această ipostază

Andreea Bălan și iubitul său se bucură de tot mai mult timp împreună, surprinzându-și fanii cu noua ipostază. Jurata de la Te cunosc de undeva s-a fotografiat alături de Tiberiu Argint într-o ipostază extrem de intimă, în ciuda faptului că obișnuiește să fie extrem de discretă cu viața sa sentimentală.

Cum s-au afișat Andrea Bălan și iubitul său, pe internet. Fanii au putut să îi vadă într-o ipostază intimă

Viața amoroasă a Andreei Bălan a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a anunțat că divorțează de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Cântăreața, care trecuse până atunci printr-o cumpănă la nașterea uneia dintre micuțele sale, își dorea să se bucure de o viață de familie ca în povești. Din păcate, destinul a făcut ca relația sa cu actorul să nu funcționeze așa cum au plănuit inițial și, la scurt timp după nunta de basm, Andreea și George anunțau despărțirea. După o perioadă în care s-au spus multe și s-au pasat declarații despre ceea ce a dus la ruptură, acum Andreea Bălan trăiește din nou dragostea alături de iubitul său.

Deși a încercat să țină ascunsă relația cu Tiberiu Argint, cântăreața nu a mai putut rezista în calea sentimentelor pe care le poartă pentru partenerul său. Chiar dacă divorțul de fostul său soț nu a fost încă pronunțat, Andreea și-a dat voie să retrăiască dragostea. Vedeta, care este mai tot timpul extrem de zâmbitoare și luminoasă, a împărtășit cu fanii săi un moment de intimitate alături de iubitul său. Astfel, jurata de la Antena 1 a postat o imagine alături de iubitul său în timp ce se relaxează pe canapea, la un film cu supereroi. În plus, ea mărturisea că este îndrăgostită și chiar se gândește la căsătorie peste ceva timp, semn că relația funcționează foarte bine.

Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei emisiunii de televiziune.

Andreea Bălan și iubitul său, Tiberiu Argint, relaxându-se pe canapea foto - Instagram
Andreea Bălan și iubitul său, Tiberiu Argint, relaxându-se pe canapea
foto – Instagram

Cântăreața l-a prezentat deja fetițelor sale pe Tiberiu

Faptul că Andreea și noul său partener de viață, Tiberiu Argint, formează un cuplu face ca cei doi să petreacă tot mai mult timp împreună. Astfel, bărbatul este tot mai prezent în viața artistei și de curând, chiar și în viața micuțelor acesteia. Andreea Bălan l-ar fi prezentat deja pe acesta copilelor sale, Ela și Clara, potrivit wowbiz.ro. Se pare că atunci când cântăreața primește musafiri, nu ezită să îl invite și pe iubitul său.

În casa Andreei vin adeseori musafiri, vine Petrișor pentru repetiții, pentru discuții despre coregrafii, iar atunci este chemat și Tiberiu. Normal, nu există momente în care să fie sărutări sau orice asemenea gesturi, dar, deja, fetele îl cunosc pe Tiberiu, a explicat o sursă din anturajul vedetei, pentru wowbiz.ro.

Pe de altă parte, nici nu ar avea cum să se organizeze astfel, având în vedere că cele două fetițe sunt deocamdată mici și nu înțeleg separarea sau noua relație a mamei lor. Totodată, Andreea este și mămică cu normă întreagă, după cum chiar ea mărturisea într-un interviu. Artista recunoaște că petrece majoritatea timpului cu cele mici, George ocupându-se de ele doar o zi pe săptămână. Andreea a lăsat să se înțeleagă că tatăl copilelor nu își dorește să petreacă mai mult timp cu ele.

O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește, a mărturisit Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...