Andreea Bălan, petrecere mare în casa nașilor. Ce sărbătorește artista, în plin scandal de divorț

Redacția IMPACT 09.03.2020, 20:03
Andreea Bălan, petrecere mare în casa nașilor. Ce sărbătorește artista, în plin scandal de divorț

Andreea Bălan se află în centrul unui scandal de proporții. Artista este în prag de divorț de George Burcea, tatăl fetițelor sale. La fel ca până acum, artista și-a ținut fanii la curent cu ce se întâmplă în clipele foarte dificile din viața ei. În mod neașteptat, a organizat și o petrecere, de la care nu au lipsit nici nașii săi de cununie, Aurelian Temișan și soția sa.

Andreea Bălan și George Burcea, petrecere mare în casa nașilor

În urmă cu un an, Andreea Bălan a fost la un pas moarte, când a făcut stop cardio-respirator, pe masa de operație. Pe data de 4 martie 2019, artista o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua fiica a ei și a actorului George Burcea. Cei doi au traversat pe atunci momente dificile, dar s-au bucurat foarte mult de faptul că au devenit iarăși părinți.

Andreea Bălan, petrecere mare cu nașii în plin scandal de divorț. Ce le-a transmis artista fanilor
Andreea Bălan a organizat o petrecere în cinstea Clarei, fiica ei

Din pricina faptului că aproape a murit în acel mod înspăimântător, artista și-a dorit să facă nuntă cu actorul. Asta deoarece a realizat că dacă ar fi pățit ceva, bărbatul nu ar fi avut acces la nimic, în mod legal, pentru a le crește pe micuțele Ella și Clara. Imaginile publicate recent pe contul oficial de Instagram al Andreei Bălan au surprins.

Ce sărbătorește artista, în plin scandal de divorț

Luni, 9 martie, Andreea Bălan a decis să își pună necazurile pe hold, pentru că a dorit să o celebreze pe micuța Clara. În acest sens, nașii au organizat o petrecere mare pentru a putea să o sărbătorească așa cum se cuvine pe micuță. Mai ales pentru că este vorba despre o aniversare atât de importantă, Aurelian Temișan și soția, Monica Davidescu, dar și Andreea Bălan, alături de invitații lor speciali, au avut petrecerea de rupere a turtei a micuței.

Andreea Bălan și George Burcea, petrecere mare în casa nașilor. Ce sărbătoresc cei doi în plin scandal de divorț
Clara, fiica Andreei Bălan, a împlinit un anișor, iar nașii săi celebri i-au tăiat moțul

Cântăreața aflată în prag de divorț le-a arătat fanilor săi cum și-a petrecut prima zi din săptămână, pe care i-a dedicat-o fiicei sale. Vedeta a fost dis de dimineață invitată la matinalul Antenei 1, după care a mers acasă la nașii Aurelian și Monica Temișan. Totodată, cei doi sunt și nașii de botez ai Clarei și în mod neașteptat, vedetele au dat curs și unei tradiții.

“Azi o sărbătorim pe Clara! Și nașii i-au tăiat moțul. Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, petrecere mare în casa nașilor. Ce sărbătoresc cei doi în plin scandal de divorț
George Burcea și-a vizitat fetițele, pe Ella și Clara

De la eveniment au fost nelipsite și dansatoarele acesteia. La rândul lor, acestea au venit însoțite de copii, pentru petrecerea cea mare, organizată de Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI