Andreea Bălan și Florin Ristei au dezvăluit că au un trecut împreună. ”Tu nu prea stăteai pe acasă”

Cristian Cojocaru 07.03.2021, 17:23
Andreea Bălan și Florin Ristei au dezvăluit că au un trecut împreună. ”Tu nu prea stăteai pe acasă”

Legătura dintre Andreea Bălan și Florin Ristei este mult mai veche decât se știe. Cei doi se cunosc încă dinainte să devină celebri, iar trecutul lor este unul destul de intim. Încă din copilărie, artistul deborda de energie, lucru pe care îl menționează și Andreea Bălan.

Andreea Bălan povestește despre trecutul cu Florin Ristei

Cântăreața a povestit că se cunoaște cu Florin Ristei încă din copilărie, atunci când erau vecini. În perioadele când Andreea Bălan mergea la bunica sa în Galați, îl observa de fiecare dată pe artist. Solista a afirmat că Florin era un băiat tot timpul energic, iar fapul că s-a reîntâlnit cu vecinul ei din copilărie, de această dată în mediul profesional, o bucură teribil.

„Eu vorbesc despre copilărie pentru că de fiecare dată când te văd îmi aduc aminte de copilăria noastră de Galați, Florinel. Pentru că noi am fost vecini în Galați, eram perete în perete și el era un bezmetic care alerga în jurul blocului”, a povestit Andreea Bălan la Te cunosc de undeva!

Florin Ristei a ”criticat-o” spunând: „Tu nu prea stăteai pe acasă!”, după care Andreea Bălan i-a răspuns artistului: „Eu veneam din când în când la Galați, la bunica mea. Și îmi aduc aminte cu plăcere și mi se pare fabulos cum ne-am reîntâlnit peste ani și ani”.

Florin Ristei are o frumoasă relație cu Naomi și pare că lucrurile între ei devin tot mai serioase
Florin Ristei are o frumoasă relație cu Naomi și pare că lucrurile între ei devin tot mai serioase

Relația artistului ridică multe semne de întrebare

Juratul de la X Factor formează o relație cu Naomi Hedman de doar câteva luni, însă pare să devină tot mai apropiați. Iubita lui Florin Ristei a apărut recent cu un inel pe deget, lucru care a ridicat multe semne de întrebare fanilor acestora. Artistul este mai fericit ca niciodată alături de mulatră, chiar dacă se specula că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Fostul concurent de la ”Asia Express” a dezmințit toate aceste zvonuri, apărând din ce în ce mai des cu iubita sa pe micile ecrane și la munte. Fanii au observat imediat inelul purtat de Naomi, lucru care i-a făcut să se gândească la faptul că vedetele urmează să facă următorul pas în relația lor.

Dani Oțil chiar le-a și urat ”Casă de piatră!” celor doi. Prezentatorul de la Antena 1 a afirmat că este nerăbdător să ajungă la nunta frumosului cuplu, menționând chiar în cadrul matinalului pe care îl prezintă. „O să vin la nuntă și o să țin un speech”,  a fost mesajul transmis de către Dani Oțil frumoasei mulatre. Naomi nici nu a confirmat nici nu a infirmat că ar urma să devină soția juratului de la X Factor.

Urmăriți Impact.ro și pe