Andreea Bălan și fiicele ei, martore la explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Vedeta a intrat în panică imediat

Badea Violeta 02.07.2021, 17:53

Andreea Bălan și cele două fiice ale ei au trecut prin momente de groază, deoarece se aflau pe plajă în momentul în care a avut loc explozia groaznică de la Petromidia Năvodari. Vedeta se afla în vacanță și le-a arătat fanilor ei din mediul online câteva imagini cu fumul negru și gros care se ridica rapid spre cer.

Andreea Bălan și fiicele ei, martore la explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari

Andreea Bălan a fost martoră la explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Vedeta se afla cu cele două fetițe ale sale pe plajă, dar și cu Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu. Toți au trecut prin momente de panică în momentul în care au auzit explozia și au văzut cum fumul negru și dens începe să se ridice spre cer.

Îndrăgita vedeta a venit încă de ieri în Mamaia, deoarece a participat la un eveniment. Astăzi, Andreea Bălan își dorea să se bucure de câteva momente de relaxare pe plajă alături de Ella și Clara, dar și de nașul ei de cununie, Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu.

Din păcate, cei patru au asistat la explozia de la Rafinăria Petromidia, iar liniștea a fost înlocuită de panică. Vedeta îi ține la curent pe fanii ei din mediul online cu orice, iar acest moment nu putea trecut cu vederea. Andreea Bălan a publicat mai multe imagini pe o rețea de socializare și le-a arătat fumul negru care se întindea pe o suprafață destul de mare.

Andreea Balan a postat cateva imagini pe Instagram
Andreea Balan a publicat cateva imagini pe Instagram

Vedeta a intrat în panică imediat

Explozie de proporții de la Rafinăria Petromidia Năvodari s-a produs la orele după-amiezii, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție. Foarte mulți oameni au primit mesaj de la RO-Alert care îi avertiza cu privire la situația  îngrijorătoare de la Năvodari. Andreea Bălan a intrat în panică când a văzut ce se întâmplă și a transmis câteva imagini prin care își ținea fanii la curent cu ceea ce se întâmplă la malul mării.

„A explodat ceva. Nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelege nimic, ce e acolo și de ce a explodat și de ce acest fum. Foarte, foarte mult fum”, a explicat Andreea Bălan în câteva InstaSory-uri pe care le-a publicat.

Primele date transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia Năvodari s-au înregistrat patru victime.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...