Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, câştigătoarele următorului sezon „Asia Express”? Cine le-a dat de gol pe cele două

Andra Daoud 04.05.2022, 08:03

Pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu le leagă o veche prietenie. Cele două au colaborat bine pe plan muzical, de-a lungul timpului, și ar putea fi partenere de echipă și într-unul dintre cele mai dure reality show-uri din România. Ba mai mult, ar avea șanse mari să câștige, spune un apropiat al celor două, care a dezvăluit și ce calități le-ar ajuta să ia marele premiu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar avea șanse să câștige „Asia Express”

Cele două jumătăți ale trupei Andre ar figura pe lista concurenților următorului sezon „Asia Express”. Chiar dacă nu au confirmat încă participarea, tatăl Andreei Bălan le încurajează în acest sens, ba chiar crede că ar avea șanse la premiul cel mare. Săndel Bălan a dat o declarație pentru EGO.ro, în care a punctat, printre altele, calitățile care le-ar putea fi de folos celor două artiste în competiția de la Antena 1.

Au muncit de mici, se cunosc foarte bine. Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres. Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Andreea Balan si Andreea Antonescu, castigatoarele urmatorului sezon Asia Express. Cine le-a dat de gol pe cele doua 3
Pe Andreea Balan si Andreea Antonescu le leaga o veche prietenie

Andreea Bălan este fan „Asia Express”

Jurata de la „Te cunosc de undeva” urmărește cu sufletul la gură „Asia Express”, după cum a declarat cu câțiva ani în urmă. Artista a făcut un comentariu pe Facebook, în care a ținut să puncteze că atitudinea unora dintre concurenți o dezamăgește uneori. Stresul își spune cuvântul, iar oamenii se enervează, înjură și parcă se transformă, din dorința de a câștiga.

Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri o femeie ca un birjar și să nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după cum nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo.

Nu ai cum să nu știi limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. O imagine construită în ani de zile se poate strica în câteva minute”, spunea Andreea Bălan atunci.

Dacă jumătatea blondă a trupei Andre nu este obișnuită cu astfel de competiții de anduranță, Andreea Antonescu are deja experiență în ceea ce privește emisiunile de tip reality. Ea a participat în trecut la „Ferma” și la „Survivor”, iar cea de-a doua experiență a fost una dură, care au putea să îi fie de folos dacă va decide să pornească în aventura din Asia.

Urmăriți Impact.ro și pe