Andreea Bălan și-a dus fetele în vacanță, dar nu a ratat ocazia să pozeze în costum de baie. Cum arată acum cântăreața

Ana Anitoiu, Alexandrina Toader 21.06.2021, 22:48

Andreea Bălan și-a dus cele două fete în vacanță peste hotare, dar nu a ratat ocazia să pozeze în costum de baie. Iată cum arată cântăreața la vârsta de aproape 37 de ani, după două nașteri, precum și ce persoană specială a însoțit-o în concediu.

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie

Andreea Bălan, care va împlini vârsta de 37 de ani miercuri, 23 iunie, și-a luat cele două fetițe și a plecat într-o vacanță de vis. Vedeta s-a fotografiat pe un iaht în Bodrum, dar și în Egipt alături de cele două micuțe.

Într-unele dintre fotografiile pe care le-a publicat pe internet, Andreea Bălan apare în costum de baie. Vedeta a stârnit numeroase reacții din partea fanilor. ”Ce frumoasă ești”, ”Superbă”, ”Divină” și ”Mamă, ce corp ai!”, au fost câteva dintre mesajele admiratorilor ei. Cineva chiar a cerut-o în căsătorie pe cântăreață. ”Căsătorește-te cu mine”, a scris internautul, în limba engleză. Deschideți galeria foto de mai sus!

Andreea Balan si-a dus fetele in vacanta, dar nu a ratat ocazia sa pozeze in costum de baie. Cum arata acum cantareata
Andreea Balan

Ce persoană specială a însoțit-o pe Andreea Bălan în vacanță

Andreea Bălan a prezentat momente din vacanța ei prin fotografii și înregistrări video pe care le-a publicat atât pe Instagram, cât și pe canalul ei de YouTube. Într-unele dintre fotografii apare și mama vedetei.

”Ella și Clara s-au simțit minunat în această vacanță și abia o așteaptă pe următoarea! Ella a învățat să înoate, Clara e mai năzdrăvană ca niciodată, iar mama este echilibrul nostru”, a scris Andreea Bălan într-una dintre descrieri.

Andreea Bălan, bătută de tatăl ei

Recent, Andreea Bălan a participat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a spus că a fost bătută de tatăl ei pe vremea când făcea parte din trupa Andre. Vedeta a spus că nu își dorește să aibă un astfel de comportament față de fiicele ei.

”Pentru că poate nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna…”, a spus Andreea Bălan, care a precizat că după succesul cu trupa Andre a fost nevoită să o ia de la zero, pentru că s-a trezit cu probleme cu banii.

Tatăl Andreei Bălan, foc și pară pe fiica lui

Declarațiile ei nu i-au picat bine tatălui artistei. Săndel Bălan a spus că nu și-a bătut fiica, ci a ”smucit-o” o dată, când punea gresie în bucătărie, după ce cântăreața a sărit pe plăci și le-a spart. În plus, el a precizat că nu înțelege de ce ea a ales să se expună ”ca să-i facă lui Măruță audiență”. Nici dezvăluirile cu privire la bani n-au trecut pe lângă el neobservate.

”N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val doi ani, atât au mers în concerte, al treilea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit, şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi”, a spus tatăl lui Andreea Bălan pentru Click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...