Andreea Bălan s-a decis să cheltuiască mai mulți bani. „Am strâns destul”. Pe ce își dă averea

Stan Filon 30.11.2022, 23:25

Andreea Bălan s-a decis să cheltuiască mai mulți bani. Vrea să se distreze, vrea să se plimbe, să se bucure, să trăiască. Celebra cântăreață a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro, în care a vorbit despre transformările pe care le-a suferit în ultima perioadă, dar a recunoscut și ce face cu hainele pe care nu le mai poartă.

Andreea Bălan s-a decis să cheltuiască mai mulți bani

Andreea Bălan este un nume foarte cunoscut în showbizz-ul autohton și nu de azi, de ieri. Este la cel mai înalt nivel de zeci de ani, de pe vremea când era doar o copilă, iar piesele sale ajung mereu în topuri. Vedeta a decis recent să își schimbe cumva viața și regulile de viață. S-a decis să ofere mai mult, deoarece doar așa crede ea că se întâmplă lucruri bune în viața ei. A renunțat chiar să mai strângă bani!

„Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe, pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită”. Conștientă de faptul că în curând Ela și Clara vor da iama în dressingul ei, Andreea nu dă însă tot ce nu mai poartă, ci păstrează piesele vestimentare și accesoriile care vor fi tot timpul la modă. „Sunt anumite genți clasice care nu se demodează și atunci nu le dai, le ții. Le pot folosi și fetele mele peste câțiva ani. Depinde de model. La haine la fel, sunt unele piese care nu se demodează. Cele care se demodează le fac cadou la prietenele mele”, a declarat Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Andreea Balan s-a decis sa cheltuiasca mai multi bani
Andreea Balan s-a decis sa cheltuiasca mai multi bani

Ce face Andreea Bălan cu hainele pe care nu le mai poartă

Spre deosebire de unele vedete, Andreea Bălan nu își vinde hainele pe care nu le mai poartă, ci le oferă drept cadou prietenelor sale. A recunoscut însă că își mai păstrează unele lucruri, în speranța că poate le vor purta fiicele sale, peste câțiva ani.

„Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu). Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul”, a mai spus jurata de la „Te cunosc de undeva” recunoscând că în clipa de față nu mai strânge nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...