Andreea Bălan, reacție nervoasă în scandalul de divorț: ”Eu nu dau cu piciorul la nimic!”.

Redacția IMPACT 22.02.2020, 12:18
Andreea Bălan, reacție nervoasă în scandalul de divorț: ”Eu nu dau cu piciorul la nimic!”.

Au trecut deja zile bune de când s-a zvonit în presă că Andreea Bălan ar urma să divorțeze de soțul ei, George Burcea. Andreea Bălan a primit mesaje și telefoane date năvală peste ea după auzul acestei vești. Cei din jur erau confuzi cu privire la mariajul celor doi și au dorit să vadă dacă sunt în regulă cei doi.

Cum a reacționat Andreea Bălan la ce spun oamenii despre ea

În mass-media mondenă s-a scris recent despre un posibil divorț al Andreei Bălan de soțul ei actor, George Burcea. Publicațiile au scris inclusiv că bărbatul nu ar fi dormit acasă de câteva zile și că divorțul ar fi iminent.

Comentariile au curs pe rețelele sociale ale vedetei, în care oamenii avea păreri contradictorii. Totul s-a schimbat însă când chiar Andreea Bălan a comentat și ea.

„Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic’, a fost răspunsul cântăreței.

Mai mult, vedeta a mai postat o fotografie pe Instagram în care a transmis un nou mesaj.

„Niciodată nu știi cât ești de puternic până nu ești puternic. Este singura variantă pe care o ai”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

You never know how strong you are.. until being strong, is the only choice you have..

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Recent, unele surse au mărturisit pentru Impact.ro că Andreea Bălan nu vrea sub nicio formă să se despartă de George Burcea.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea. Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie. Sunt și doi copii la mijloc, totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, au mărturisit alți apropiați ai vedetelor.

 

Surse foto: Inquam Photos 

Urmăriți Impact.ro și pe