Andreea Bălan radiază de fericire! “Iubire infinită”. Mesajul impresionant pe care l-a postat, după ce s-a aflat de noua ei relație

Diana Dumitrache 10.07.2020, 08:15

De când au apărut imaginile cu Andreea Bălan în braţele noului iubit, fanii aşteaptă cu nerăbdare declaraţii din partea cântăreţei. De curând, artista a postat pe Instagram o fotografie care i-a topit pe internauţi.

Andreea Bălan are un nou iubit. Cine este Tiberiu Argint?

Bărbatul care o învaţă pe celebra artistă să iubească din nou se numeşte Tiberiu Argint. Are 36 de ani și este fratele prezentatoarei Sonia Argint, de la TVR. Mai mult, acesta are veleități de om de afaceri, fiind de ani buni manager la o firmă daneză.

Conform apropiaţilor, relația ar fi început în urmă cu trei săptămâni. Mai mult, cea care i-ar fi cuplat este chiar Andreea Antonescu. Chiar dacă sunt abia la început de drum, cei doi par extrem de apropiaţi. Ba chiar au fost surprinși în timp ce se îmbrăţişau pătimaş, se țineau de mână, dar și când se sărutau.

Fotografia de pe Instagram care i-a topit pe internauţi

Deşi trăieşte o frumoasă poveste de iubire, jurata de la „Te cunosc de undeva!” se dedică trup şi suflet celor mai importante persoane din viaţa sa: Ella şi Clara. De curând, jumătatea blondă a trupei Andre a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de fetiţa cea mare, Ella.

Andreea Bălan radiază de fericire! “Iubire infinită”. Mesajul impresionant pe care l-a postat, după ce s-a aflat de noua ei relație -
Andreea Bălan radiază de fericire! “Iubire infinită”. Mesajul impresionant pe care l-a postat, după ce s-a aflat de noua ei relație –

Iubire infinită şi împlinire nemărginită, a scris Andreea sub imaginea extrem de simpatică.

Comentariile şi „inimioarele” nu au întârziat să apară, fanii felicitând-o sincer pentru „comoara” pe care o ţine în braţe.

„Sunteţi minunate, bravo!”, „Eşti cea mai frumoasă cântăreaţă, te ador. Felicitări pentru fete” sau „Eşti o mămică de nota 1.000. Eşti puternică, iar fetele sunt superbe” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Anunţul divorţului de George Burcea a şocat pe toată lumea

Andreea Bălan a şocat pe toată lumea când, în iarnă, a declarat că a fost părăsită de soţ. Deşi totul părea roz în relaţia lor, iată că lucrurile nu stăteau deloc aşa. Totul ar fi degenerat extrem de repede şi nimic nu a mai putut fi reparat.

Eu mi-am pierdut familia într-un timp extrem de scurt. Am luptat, dar nu am mai putut salva căsnicia mea cu George Burcea. A fost totul pe repede înainte. De aici şi şocul imens pe care l-am trăit, povestea în urmă cu doar câteva luni Andreea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...