Andreea Bălan, prinsă cu noul iubit. Cum au ajuns împreună în mașina artistei

Badea Violeta 24.05.2022, 11:58

Andreea Bălan este, fără îndoială, una dintre cele mai populare vedete din țara noastră, însă pe plan personal, vedeta nu a avut prea mult noroc în dragoste. Acum, soarele pare să fi răsărit pe strada ei. Blondina a fost fotografiată de fotoreporteri într-un restaurant din Capitală, alături de noul ei iubit. Iată cum au ajuns împreună în mașina artistei!

Andreea Bălan iubește din nou. A apărut în public cu primul bărbat după despărțirea de Tiberiu Argint

Anul trecut, Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, și-a luat adio de la Tiberiu Argint după aproape doi ani în care bărbatul i-a fost alături. Acum, vedeta trăiește o nouă poveste de iubire, găsindu-și fericirea în brațele unui bărbat misterios.

Artista a fost fotografiată, recent, de paparazzii Cancan pe străzile din București, alături de noul ei partener. Cei doi au luat cina într-un local, s-au sărutat pasional și au fost foarte afectuoşi unul cu celălalt.

Blondina s-a simțit minunat, bucurându-se de compania bărbatului. Cu o rochie elegantă și sexy, Andreea Bălan l-a cucerit definitiv pe noului ei iubit misterios, care nu și-a putut lua ochii de la ea.

Cei doi au petrecut cam două ore împreună, după care s-au îndreptat spre mașina juratei de la „Te cunosc de undeva”. Amorezii au discutat și au comandat un taxi pentru că au consumat alcool.

Andreea Balan
Andreea Balan

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint după divorțul de tatăl fiicelor sale, George Burcea. Totuși, relația celor doi nu a mers și s-a ajuns la despărțire.

Se pare că blondina și-ar fi dorit să îmbrace din nou rochia de mireasă, lucru care nu a fost pe placul lui Tiberiu Argint. Ba chiar mai mult decât atât, bărbatul nu ar fi fost apropiat nici de cei doi copii ai vedetei, iar activitățile specifice nu l-ar fi atras deloc, nota aceeași sursă de mai sus.

Frumoasa blondină i-ar fi reproșat partenerului său de viață toate aceste lucruri, însă certurile dintre ei s-au întețit. Totul a culminat cu momentul în care sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, lucru care a înfuriat-o pe Andreea Bălan. Cântăreața i-ar fi spus iubitului său să nu o mai viziteze, așa că situația a degenerat și s-a ajuns la o ruptură definitivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...