Andreea Bălan n-a avut curaj să-i spună fiicei Ella despre divorțul de George Burcea. Ce a ajuns să inventeze

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 13:26

Divorțul de George Burcea a afectat-o foarte tare pe artistă, aceasta fiind acum nevoită să îi explice fiicei sale mai mare, Ella, de ce tatăl lor nu își mai face așa de mult prezența în viața ei. Andreea a apelat la o nouă poveste ca să o țină departe pe Ella de adevăr.

Ce i-a spus Andreea Bălan Ellei despre lipsa lui George Burcea?

Vedeta le-a explicat recent fanilor în urma unui vlog pe canalul său de Youtube, cum a reușit să o păcălească pe Ella, aflată la vârsta de trei ani. Andreea are o mulțime de idei și este o mamă de nota 10, dar absența tatălui îi poate afecta foarte tare pe copii. Astfel încât, vedeta a găsit o soluție prin care le explică fetelor de ce George Burcea apare mai rar în viața lor. Andreea a decis ca pentru moment moment fetițele să știe că tatăl lor muncește foarte mult.

”Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan n-a avut curaj să-i spună fiicei Ella despre divorțul de George Burcea. Ce a ajuns să inventeze
Andreea Bălan n-a avut curaj să-i spună fiicei Ella despre divorțul de George Burcea. Ce a ajuns să inventeze

Andreea Bălan nu își caută iubit

Artista a mărturisit în cadrul videoclipului că momentan nu își caută un nou iubit. Putem observa faptul că se descurcă de minune cu cele două fete, iar toată ziua sunt puse pe activități. Totodată, Andreea a început să fie un personaj mult mai iubit de către români. Acest lucru se poate vedea și din comentariile pe care le primește la postări și videoclipuri.

„Esti o persoana minunata si foarte puternica, Andreea!❤? Cu ajutorul tau am invatat sa ma bucur mai mult de viata!? Pupici cu sclipici!??”, ”Ești superbă, Andreea, în ciuda a toate cele întâmplate. Felicitări pentru starea ta de spirit. ?”, ”Ești o femeie puternica și asa trebuie sa fi mereu!”, ”Esti super , nici nu-mi făceam probleme ca nu o sa te descurci cu fetele, ai idei nelimitate pt activități cu cele mici . Pupici! ?❤?”, ”Draga Andreuta, Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa va tina Sanatosi!!??????????”, ”Esti pe zi ce trece tot mai frumoasă, foarte frumoasă??”, ”Andreea esti o mămică puternică și foarte frumoasă ❤❤”, ”Mi-ar fi placut sa am o sora ca tine, om minunat ce esti! ? Capul sus!?”, sunt unele dintre sutele de comentarii pozitive.

Urmăriți Impact.ro și pe