Andreea Bălan, mesajul prin care încearcă să-și convingă fanii: ”Au început mizeriile”

Redacția IMPACT 23.03.2020, 08:10
Andreea Bălan, mesajul prin care încearcă să-și convingă fanii: ”Au început mizeriile”

Andreea Bălan a postat un mesaj prin care și-a lăsat fanii fără cuvinte. Artista a făcut mărturisirea recent, prin intermediul mediului online. În contextul actual, odată cu instituirea stării de urgență, artista și George Burcea nu mai pot divorța în mod corespunzător. Ceea ce se întâmplă în prezent și în România a dus la închiderea tribunalelor, de aceea cei doi soți vor mai trebui să aștepte o perioadă.

Andreea Bălan, ce mesaj le-a transmis fanilor: ”Au început mizeriile”

Fanii i-au lăsat Andreei Bălan un număr record de mesaje, în ultima periodaă. Vedeta a făcut de curând o mărturisire, prin care a încercat să convingă pe toată lumea să nu ia în serios o reclamă mincinoasă. Mai exact, numele artistei a ajuns să fie folosit într-un asemenea mod. Chiar ea a fost cea care a pus punctul pe problemă și a luat mai multe măsuri.

Andreea Bălan, mesajul prin care încearcă să-și convingă fanii ”Au început mizeriile”
Andreea Bălan și-a anunțat fanii că traversează o perioadă nu tocmai plăcută, deoarece i-a fost furată imaginea și folosită ilicit

Andreea Bălan și-a anunțat fanii că numele i-a fost asociat în scopuri false. Mai multe imagini care o înfățișau pe vedetă au fost utilizate de către o firmă, pentru promovare unui produs de slăbit. Solista de muzică pop s-a arătat foarte supărată de o asemenea atribuire a numelui său. Astfel că, a hotărât să avertizeze pe toată lumea să nu acceseze respectivele pagini, pe care îi apare ilicit imaginea.

Șocată, la rândul ei, că i s-a putut întâmplă una ca asta, mai ales în situația din prezent, vedeta le-a spus fanilor să nu creadă pe cuvânt asemenea reclame mincinoase. Artista postat pe contul ei de Instagram mai multe detalii despre toate acestea. Alături de câteva imagini cu exemple concrete în care i-a fost folosit mincinos numele, artista a postat și un mesaj scurt.

„Reclamă falsă! Iar au început cu mizeriile! Să nu accesați aceste link-uri!”, a transmis Andreea Bălan, pe Instagram.

Vedeta și fostul său partener, George Burcea, au împreună două fetițe, despre care doar instanța de judecată se poate pronunța, în cazul divorțului. Cei doi s-au separat de o perioadă, iar artistul locuiește alături de un prieten. Totuși, situația de urgență instituită la nivel de țară i-a dat peste cap și planurile de-a se muta singur. Artistul avea de gând să își închirieze un apartament, din banii strânși de pe urma spectacolelor de teatru.

Urmăriți Impact.ro și pe