Andreea Bălan, mărturisiri pline de emoții despre copilăria ei: „Pentru mine conta foarte mult confirmarea părinților, și rar se întâmplă să vină”

Iancu Andreea 02.04.2021, 16:31

Andreea Bălan a vorbit de numeroase ori despre copilăria ei, mărturisind că a trecut prin clipe dificile în ciuda succesului său cu trupa Andre. La două decenii distanță, vedeta face mărturisiri emoționante și explică traumele pe care a fost nevoită să le vindece cu ani de terapie. Cântăreața a dezvăluit că relația cu părinții săi a contat extrem de mult.

Andreea Bălan, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei

La cei 36 de ani împliniți ai săi, Andreea Bălan încă se confruntă cu fantomele trecutului și vorbește cu emoție despre copilăria ei. Cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că, în ciuda succesului de care s-a bucurat în prima perioadă a vieții sale, copilăria sa a fost una nefericită. Alergând între concerte și uitând să își mai trăiască viața specifică vârstei de atunci, Andreea mărturisește că regretă faptul că nu s-a jucat și nu a copilărit suficient. Ani de zile i-a reproșat tatălui său că a exploatat-o prea mult și că nu i-a dat ocazia să se bucure de copilărie.

Dramele sale au ieșit la suprafață mai târziu, când sănătatea emoțională a Andreei a ajuns în cabinetul psihologilor, care au ajutat-o să ierte trecutul și să se împace cu el. Într-un interviu recent, la #BraveTalk , o campanie destinată conștientizării importanței pe care sănătatea emoțională o are, Andreea Bălan a vorbit deschis despre copilăria care i-a fost furată.

Cred că dacă tatăl meu nu era atât de dur, eu nu aș fi fost ce sunt astăzi. Pentru mine conta foarte mult confirmarea lor, a tatălui meu și a mamei mele, și rar se întampla să vină. De aceea încercam să fiu din ce în ce mai bună, pentru a obține de la tatăl meu iubire și nu prea obțineam. Și a fost greu, pentru că pentru mine conta să îl mulțumesc pe el. Nu conta că urla un stadion, nu conta, eu pe el voiam să îl mulțumesc, a povestit Andreea.

Cântăreața, alături de fiicele sale, Clara și Ela
Cântăreața, alături de fiicele sale, Clara și Ela

Ce planuri de viață are Andreea pentru fiicele sale

Pentru că de curând este și mamă, Andreea Bălan recunoaște că încearcă să facă pace cu trecutul și să se ierte, de dragul micuțelor sale, pe care își dorește să le crească frumos. Vedeta mărturisește că atât Clara cât și Ela sunt atrase de lumina reflectoarelor, mai cu seamă că și ea și fostul său soț și tatăl micuțelor, George Burcea, sunt persoane publice. Cu toate acestea, Andreea nu le obligă să apară în filmările sale de vlog pe cele două fetițe, ba mai mult le cere acordul sau le consultă atunci când este nevoie.

Cred că ele vor dori să fie în lumina reflectoarelor, pentru că este exemplul pe care îl văd, atât la mine cât și la tatăl lor. (…) Diferența va fi că eu le voi lăsa să se joace. O întreb pe Ela dacă vrea să filmam ceva, dacă îmi spune nu, nu filmăm, a mai adăugat Andreea.

Deciziile juratei Te cunosc de undeva vin în urma traumelor pe care ea le-a experimentat în copilărie. Faptul că a devenit celebră de la o vârstă atât de fragedă a făcut-o să își piardă unele repere, neglijând ceea ce contează enorm.

Mi-am privat partea emoțională de foarte multe lucruri, a mai adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI