VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre legătura cu Aurelian Temișan. Cum i-a purtat celebrul artist noroc în carieră. „Suntem deja familie”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 21.09.2022, 18:38

Andreea Bălan și-a schimbat radical prioritățile de când este mamă. Își respectă ca întotdeauna angajamentele profesionale, dar valorifică la maximum timpul liber pentru a fi alături de fetele ei, Ella și Clara. Jurata de la “Te cunosc de undeva” – emisiune difuzata sâmbătă seara la Antena 1 – ne-a povestit în interviul exclusiv pentru Impact.ro, cum a schimbat-o maternitatea, despre relația cu nașul Aurelian Temișan cu care este și colegă la masa juraților de la show-ul transformărilor, dar și despre talentul celor două fiice, care deja îi calcă pe urme în ceea ce privește muzica.

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre legătura cu Aurelian Temișan

Andreea, care este cea mai frumoasă amintire de la Te cunosc de undeva?

„Sunt multe amintiri de la “Te cunosc de undeva” și într-adevăr viețile noastre s-au schimbat foarte mult în 10 ani, atât personale, cât și publice și stilistic, imaginea, am evoluat foarte mult cu toții”, a declarat Andreea Bălan în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ți s-a întâmplat la începuturi să ai parte și de bâlbe?

Dar bâlbele nu sunt ceva de care trebuie să fugi, e normal să te bâlbâi atunci când lauzi și îți cauți cuvintele potrivite. Noi în general îi lăudăm, chiar dacă un moment poate este mai slab, nu criticăm, rareori.

De-a lungul timpului, ți s-a întâmplat să fii subiectivă și să nedreptățești un concurent în favoarea altuia?

La mine este destul de simplu, pentru că se vede cu ochiul liber cine se mișcă, cine nu se mișcă. S-a întâmplat să încurajez, să văd potențial și să încurajez. Eu pe culoarul meu nu am cum să trișez, pentru că se vede dacă nu dansează.

Cum este să lucrezi cu nașul Aurelian Temișan?

Cu nașul e superb să lucrez, suntem deja familie. E foarte interesant că eu aveam 10 ani când am fost la “Ba da, Ba nu” și atunci l-am cunoscut pe Temi, era cu Anca Țurcașiu și cu Mihai Constantinescu. În acea emisiune chiar am spus că vreau să devin o mare cântăreață și iată că peste ani și ani de zile mi-a deveni naș. Noroc că a botezat-o pe Clara împreună cu Monica, ambii sunt nași, pentru că așa dacă erau doar de cununie, nu mai era naș că na, am divorțat! Dar mare noroc a fost că în continuare ei sunt nașii mei, nașii Clarei.

Cum vă înțelegeți? Tu ești o fire vulcanică, el cum este?

Nu mai sunt o fire vulcanică, oamenii se maturizează, se schimbă, sunt chiar foarte așezată și foarte calmă în ultimii ani. Iar toate experiențele prin care am trecut și frumoase și mai puțin frumoase, m-au făcut să fiu un om foarte echilibrat.

Cum te-a schimbat maternitatea?

Într-un mod extraordinar, mai ales cu venirea Clarei și mai ales după stopul cardiac mi-am însușit faptul că trebuie să mă bucur mai mult de viață, să iubesc mai mult și să mă bucur de fiecare clipă pe care o petrec cu ele. Cum termin treaba, imediat fug acasă la ele. Ador să dorm cu ele, în fiecare seară dorm cu ele, când sunt la concerte mă întorc acasă, nu rămân peste noapte și când am proiecte abia aștept să ajung acasă. Oricât de târziu ar fi, mă bag în pat lângă ele. Le iubesc, fetele reprezintă totul pentru mine și tot ceea ce fac, fac pentru ele să aibă o viață mai frumoasă ca a mea!

Vor să vină cu tine la filmări la “Te cunosc de undeva”?

Da, vor să vină cu mine la filmări și vor să fie cântărețe ca mami. Și prin urmare le-am schimbat grădinița și le-am dat la George Enescu. Ella este clasa zero la George Enescu și Clara e grupa mijlocie. Deci vor fi artiste, vor învăța instrument, teorie muzicală și vor să fie ca mami.

Cânți cu fetele acasă?

Da, normal. Știu toate cântecele mele. Mai ales când mergem cu mașina vor să le pun Trolii, toate piesele de pe coloana sonoră a filmului Trolls și piesele mele de pe albumul “Soare după nori”.

Urmăriți Impact.ro și pe