Andreea Bălan, mărturie tulburătoare. ”Eu n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii”

Redacția IMPACT 18.03.2020, 09:06
Andreea Bălan, mărturie tulburătoare. ”Eu n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii”

Andreea Bălan face tot posibilul pentru a-și reveni și de a trece perioadă grea din viața ei, după ce tatăl fetițelor ei a decis să rupă relația și să plece de acasă. Însă, chiar artista mărturisește că nu-i este ușor deloc și că nu mai reușește să se regăsească pe sine.

Andreea Bălan: „A fost cel mai greu lucru prin care eu am trecut vreodată”

Artista a mărturisit că de când a trecut prin cea de-a doua sarcină care era să-i pună și capăt zilelor este complet schimbată, iar despărțirea de George Burcea nu face decât să-i agreveze și mai tare strea și să o facă să nu se mai regăsească. Andreea Bălan a fost dărâmată și verdictul doctorilor, potrivit căruia nu mai poate face copii niciodată.

andreea balan, divort, george burcea, momente grele
Andreea Bălan: „A fost cel mai greu lucru prin care eu am trecut vreodată”

„Când ai probleme de sănătate, orice lucru pe care tu l-ai avut anterior sau poate ce urmează, păleşte în faţa problemelor de sănătate. Deci acea cumpănă de anul trecut a fost cel mai greu lucru prin care eu am trecut vreodată, pentru că am şi pierdut o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă, şi nu am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii, şi nici nu ştiu dacă o să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a declarat Andreea Bălan.

Apropiați din preajma artistei au declarat că aceasta este încî în stare de șoc și că ia melatonină pentru a putea dormi noaptea. Andreea Bălan nu poate înțelege unde s-a rupt firul în relația cu George Burcea și cum s-a trezit peste noapte fără familie. Cântăreața nu se aștepta să divorțeze de bărbatul pe care-l credea sufletul său pereche pe viață.

„De-asta pentru mine a fost foarte greu să accept lucrul ăsta şi să trec peste.. şi îmi este foarte greu şi acum pentru că mi-am pierdut familia, practic…încă sunt în stadiul de şoc şi furie”, a mai spus Andreea Bălan.

Cu toate că încearcă să fie puternică pentru fetele ei, Andreea Bălan a dezvăluit că e conștientă de faptul că cele mici vor avea deja altă traiectorie în viață, deoarece vor crește în absența noțiunei de familie și în absența tatălui.