EXCLUSIV

Andreea Bălan investește în imobiliare. Destinația de lux îi va deveni și reședință de vacanță. „Ai mai mulți bani din chirie”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 30.09.2022, 17:15

Andreea Bălan petrece câteva zile în Dubai, alături de cele două fiice ale sale, Ella și Clara, dar și de mama ei. Nu este doar o simplă vacanță pentru a-și încărca bateriile, ci artista intenționează să facă și o investiție imobiliară acolo. „Vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, alături de familia ei, în Dubai

Între concerte și filmări la emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, jurata de la show-ul transformărilor a fugit cu familia într-o escapadă în Dubai. Cu acest prilej, artista intenționează să bată palma și pentru o locuință.

„Urmează, am fost la tot felul de vizionări și vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp. Un apartament cu 2 camere, deoarece dacă depășim 2 camere  devine din ce în ce mai scump. Acest apartament poți să-l iei și îl închiriezi când nu ești acolo.

Este o investiție bună, pentru că aici în România mai am deja un apartament, am și casa și vreau acum să mai fac o investiție. Și m-am gândit în Dubai, e mai potrivit pentru că ai mai mulți bani din chirie. Poți să transformi apartamentul într-o reședință de vacanță, îl dai la o agenție și ei ți-l închiriază când tu nu ești acolo, iar apoi când vrei să vii în vacanță nu e nicio problemă”, a detaliat, pentru Impact.ro, planul ei.

Andreea Bălan va filma un videoclip pe patine

Cântăreața abia a lansat videoclipul „Dimineți cu tine”, care este deja al unsprezecelea de pe albumul „Soare după nori”, scos anul trecut și deja are planul făcut pentru următoarea melodie.

„Aproape toate piesele de pe album au videoclip. Vreau să mai filmez un videoclip pe patine, în curând, aștept să se facă frig”, a precizat Andreea Bălan.

Deși a avut un accident în timp ce se plimba pe role și a rămas cu un mic semn deasupra buzei superioară, după ce s-a lovit de bordură, artista nu are nicio teamă de patinaj.

„Rolele și patinele sunt lucruri complet diferite, eu am crezut că sunt la fel și că e aceeași tehnică. Nu e aceeași tehnică, se vede aici, pe fața mea (semn, n.r.). Pe role cazi cu fața de bordură, pe patine cazi cu fundul pe gheață, e altceva. Îmi place să patinez foarte mult și le-am învățat și pe fete și mergem împreună la patinoar și învățăm”, ne-a povestit ea încântată.

Rămâne de văzut dacă Ella și Clara vor apărea sau nu în următorul videoclip al mamei lor. Cele două fetițe sunt obișnuite cu aparatele de fotografiat sau cu camerele de luat vederi, întrucât au fost protagoniste până acum în două videoclipuri de-ale Andreei Bălan, apar și în vloguri, dar și în fotografii pe rețelele de socializare.

Pe lângă show-ul transformărilor de la Antena 1, Andreea Bălan va putea fi văzută în curând și în noul sezon America Express, unde face echipă alături de Andreea Bălan. Filmările au avut loc în Mexic, Guatemala și Columbia.

Urmăriți Impact.ro și pe