Andreea Bălan, infidelă? George Burcea face dezvăluiri neaşteptate despre cântăreaţă: „Îi trimitea lui Keo mesaje”

Stan Filon 19.04.2021, 14:00
Andreea Bălan, infidelă? George Burcea face dezvăluiri neaşteptate despre cântăreaţă: „Îi trimitea lui Keo mesaje”

George Burcea a răbufnit! Actorul nu mai suportă să o audă pe Andreea Bălan cum se victimează. Acesta a stat de vorbă cu o prietenă căreia i-a spus multe lucruri neștiute din căsnicia sa cu Andreea Bălan, despre care a recunoscut chiar că i-a fost și infidelă.

George Burcea a vorbit despre infidelitățile Andreei Bălan

George Burcea are multe de spus, dar acesta preferă să se plângă apropiaților, nu să iasă la TV și să povestească prin tot ce a trecut alături de Andreea Bălan. Actorul a spus că nu a plecat de bună-voie din casă, ci a fost pur și simplu dat afară de Andreea Bălan.

Acesta s-a destăinuit unei prietene și a povestit exact cum au stat lucrurile în ziua când a plecat forțat din casa Andreei Bălan. Chiar dacă aceasta a spus că el a ales să plece de acasă, situația se pare că a stat invers, din cele povestite de George Burcea unei prietene. Actorul spune că Andreea Bălan a fost infidelă chiar când era însărcinată cu primul copil. Acesta spune despre Andreea Bălan că îi trimitea mesaje lui Keo, prin care îi cerea să se împace cu ea, deși era căsătorită cu George Burcea.

George Burcea a vorbit despre infidelitatile Andreei Balan
George Burcea a vorbit despre infidelitatile Andreei Balan

”Îi trimitea mesaje lui Keo”

”De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil?

De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?”, a spus prietena lui George Burcea pentru cancan.ro.

”Și-a evacuat tatăl din apartament”

”De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă? De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e «cool» să fii victimă?

Andreea i-a dat interzis lui George să-i prezinte o eventuală iubită fetelor în următorii patru ani, dar ea în mai era cu Tiberiu Argint, deși se despărțise de George în februarie/martie, iar Tiberiu era în casa Andreei Bălan din martie, pentru că acesta venea constant la chiriașa Andreei”, mai sună mărturisirile pe care George Burcea i le-ar fi făcut prietenei sale. Mai mult, acesta spune că s-a săturat să o vadă pe Andreea Bălan cum se victimizează, culmea, chiar înainte de a lansa o nouă melodie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...