Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier. Care este starea vedetei

Badea Violeta 22.09.2022, 17:51

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier joi după-amiază. Vedeta se afla în mașina personală când, un alt autoturism, condus de un șofer ucrainean a lovit-o. Evenimentul nefericit a avut loc în București, la intersecția străzii Sibiu cu Bulevardul Timișoara. Iată care este starea cântăreței!

Andreea Bălan, accident rutier în Capitală

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice în urmă cu puțin timp. Celebra cântăreață a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu doar câteva momente. Se pare că mașina solistei a fost lovită de un alt autoturism.

Din primele informații, se pare că acesta era condus de un șofer de naționalitate ucraineană. Cetățeanul, în vârstă de 22 de ani, ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. Evenimentul nefericit a avut loc în București, la intersecția străzii Sibiu cu Bulevardul Timișoara, în jurul orei 13:00.

Din fericire, cântăreață nu a fost rănită, astfel că nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele cercetări ale polițiștilor, nici cetățeanul ucrainean nu a fost lovit grav.

Citește și Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre legătura cu Aurelian Temișan. Cum i-a purtat celebrul artist noroc în carieră. „Suntem deja familie”. VIDEO EXCLUSIV!

Andreea Balan a fost implicata intr-un acciident rutier. Cum se simte cantareata
Andreea Balan a fost implicata intr-un acciident rutier. Cum se simte cantareata

 

Mașina Andreei Bălan a fost avariată

Andreea Bălan și tânărul ucrainean au mers împreună la Biroul Accidente Ușoare, pentru a soluționa cazul. La fața locului s-au deplasat și autoritățile. Oamenii legii i-au testat pe cei doi cu aparatul etilotest, conform celor de la stiripesurse.ro.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6.

Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest ”, au declarat poliţiştii.

Mașina în care se afla vedeta ar fi fost avariată,cel mai probabil este vorba despre autoturismul pe care și l-a cumpărat anul trecut. Este vorba despreun boliid de lux pe care a aruncat zeci de mii de euro.

Citește și Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a încheiat. Ce acuzații își aduc cele două vedete. Sunt din nou la cuțite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...