Andreea Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații în scandalul divorțului de George Burcea: “Sunt momente delicate”

Madlen Moraru 28.02.2020, 12:53
Andreea Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații în scandalul divorțului de George Burcea: “Sunt momente delicate”

Andreea Bălan a făcut primele declarații, în scandalul care îi învăluie atât numele său, cât și pe al lui George Burcea. Vedeta a decis să rupă tăcerea și să facă afirmații despre ceea ce i se întâmplă, în realitate. La mijlocul acestei luni, soțul artistei a fost prins de polițiști când conducea drogat și a fost testat pozitiv pentru cocaină.

Andreea Bălan a rupt tăcerea

Încă de la izbucnirea întregului scandal, la început de săptămână, Andreea Bălan a fost constant rugată de fani să ofere detalii. Mulți i-au trimis pe rețelele sociale sute de mesaje, mai ales după ce s-a aflat că soțul vedetei, George Burcea, a fost sancționat de autorități. După ce s-a zvonit că divorțează, dar și că mariajul său cu actorul a ajuns la final, artista a oferit un nou punct de vedere.

Andreea Bălan le-a transmis tuturor mai multe detalii, printr-o postare pe Instagram. Cei doi le au împreună pe Ella și Clara, fetițele de vârste fragede care au rezultat din povestea lor de iubire. Artista a recunoscut public faptul că trăiește clipe foarte delicate.

Andreea Bălan a rupt tăcerea! Primele declarații în scandalul divorțului de George Burcea: “Sunt momente delicate”
Artista a recunoscut că trăiește momente foarte dificile

Primele declarații în scandalul divorțului de George Burcea: “Sunt momente delicate”

Din păcate, zvonurile legate de divorțul acesteia sunt adevărate și au fost confirmate și de către Andreea Bălan. Se pare că mariajul acesteia a fost unul cu un final brusc și ea se va separa de George Burcea, tatăl fetițelor ei.

Bărbatul de 32 de ani a fost prins de ofițerii de la Rutieră când își conducea autoturismul drogat. Se afla la o distanță de câteva străzi de casa în care locuia cu artista și cele două micuțe, când a fost reperat de polițiști și tras pe dreapta, în județul Ilfov. George Burcea s-a ales și cu un dosar penal, după ce a fost depistat pozitiv pentru cocaină.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră, AB”, a transmis Andreea Bălan, vineri, prin intermediul rețelelor sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe