Andreea Bălan a rupt tăcerea! Adevăratul motiv al divorțului de George Burcea

Redacția IMPACT 29.03.2020, 10:41
Andreea Bălan a rupt tăcerea! Adevăratul motiv al divorțului de George Burcea

Andreea Bălan rupe tăcerea, în scandalul momentului, legat de divorțul de George Burcea. Cei doi au în prezent o relație de amiciție, de dragul fiicelor lor. Însă, lucrurile par să se fi sfârșit de ceva vreme între cei doi parteneri. Deși mulți au sperat la o împăcare dintre vedetă și soțul ei, se pare că nu va mai fi posibil.

Andreea Bălan a rupt tăcerea

Deși situația este incertă, în țara noastră, din pricina epidemiei cu noul virus, lucrurile n-au fost nicicând mai clare pentru Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi urmează, în continuare, să divorțeze, chiar și în condițiile actuale. Cântăreața de muzică ușoară a rupt tăcerea și a oferit adevăratul motiv, din spatele divorțului.

Andreea Bălan a rupt tăcerea! Adevăratul motiv al divorțului de George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că vor divorța, la jumătate de an de la nuntă

Vedeta a făcut mai multe declarații apăsătoare, pe fondul separării oficiale, și din acte, ce urmează să se înfătuiască, atunci când o va permite contextul. De asemenea, cel care nu și-a mai dorit o continuare a mariajului ar fi fost chiar George Burcea. Actorul ar fi fost de ceva timp nefericit alături de cântăreață și cele două fetițe. Fanii au rămas fără cuvinte când au auzit de realitatea din spatele relației ce părea una de vis. Andreea Bălan a dezvăluit chiar ea toate acestea.

Chiar dacă și-ar fi dorit să își salveze căsnicia, mai ales că au două fiice împreună, vedeta s-a arătat învinsă la un moment dat, pentru că și-a dat seama că nu mai poate lupta pentru o asemenea relație. Deși dureroase, deciziile lor au fost transmise și de către vedetă, și fanilor, printr-o postare în mediul online.

Adevăratul motiv al divorțului de George Burcea

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.

O altă explicație oferită e de artistă, pe fondul separării lor oficiale, a mai fost și cea că actorul își proiecta dramele și traumele din trecut, în relația cu ea. „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a admis vedeta de la Te Cunosc de Undeva. Totodată, în creșterea primei lor fiice, Ella, acesta a dat dovadă că este un tătic foarte dedicat. Povestea a stat diferit când pe lume a venit Clara, cea de-a doua fetiță a lor, pentru că nu s-a mai implicat la fel de tare.

Urmăriți Impact.ro și pe