Andreea Bălan a făcut marele pas. Fosta soţie a lui George Burcea şi-a luat inima în dinţi: „Îmi doresc asta de foarte mult timp”

Andreea Bisinicu 14.01.2021, 13:44
Andreea Bălan a făcut marele pas. Fosta soţie a lui George Burcea şi-a luat inima în dinţi: „Îmi doresc asta de foarte mult timp”

Andreea Bălan şi-a luat inima în dinţi și a făcut marele pas. Fosta soţie a lui George Burcea a luat o hotărâre impresionantă. „Îmi doresc asta de foarte mult timp”. Frumoasa blondină e gata mereu de noi provocări, iar situația aceasta nu face excepție de la regulă. Artista și-a adunat tot curajul și s-a decis să învețe să facă lucrul pe care dintotdeauna a vrut să-l încerce, dar nu a reușit fiindcă i-a fost teamă. Despre ce este vorba.

Andreea Bălan şi-a luat inima în dinţi și a făcut marele pas

Lasă-mă papa la…munte. Cam așa ar putea cânta Andreea Bălan în aceste zile, având în vedere că frumoasa artistă a evadat din rutina zilnică și se bucură de zile însorite și pline de zăpadă, undeva la munte. Merită acest răsfăț, având în vedere lucrurile dificile prin care a trecut în ultimul an. Pe lângă divorțul de tatăl fetițelor sale, pandemia de coronavirus care a afectat întregul sector artistic de activitate precum și operația la care a fost supusă la sfârșitul anului 2020, Andreea Bălan se poate bucura acum de liniște și bucurii, în compania comorilor sale, Ella și Clara.

Și pentru că jurata „Te Cunosc de Undeva” este curajoasă și nu se dă în lături de la provocări, Andreea s-a hotărât să învețe să schieze, ca doar niciodată nu este prea târziu. Artista a postat un InstaStory în care le povestea admiratorilor săi că vrea să învețe să schieze, în timp ce se îndrepta spre pârtie:

„Dragi tovarăși și prieteni, azi este o zi mare. Învăţ să schiez, asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină. Gata, mi-am luat inima în dinți. Astăzi învăț să schiez. Îmi doresc de foarte mult timp să fac asta, dar nu a fost să fie. Să vedem ce o să fie, o să fie o nebunie. Voi documenta totul pe vlog, dar am zis să vă anunț. Vă pup și vă iubesc. Să-mi țineți pumnii. Este foarte frumos la munte, nu este frig deloc, căci am șapte straturi de pe mine”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Andreea Balan si-a facut curaj si a invatat sa schieze
Andreea Balan si-a facut curaj si a invatat sa schieze

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la tribunal

Chiar dacă părea că povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și George Burcea va fi una eternă, iată că destinul a avut alte planuri pentru cei doi și au decis să își separe destinele acum 11 luni. De atunci, Andreea Bălan și actorul se luptă prin tribunale pentru a finaliza divorțul. Chiar dacă mulți au crezut că cei doi vor ajunge la notar pentru a desface contractul de căsătorie, iată că situația stă altfel. Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea va avea loc la Judecătoria Buftea, unde cântăreața a dorit un proces condifențial. Solista a depus actele de divorț din luna mai, imediat după ce România a ieșit din starea de urgență.

„Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă, au declarat surse apropiate solistei, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe