Andreea Antonescu, în lacrimi la Ferma. Ce i-a făcut George Piștereanu

Ana Anitoiu 17.10.2020, 10:10
Andreea Antonescu, în lacrimi la Ferma. Ce i-a făcut George Piștereanu

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la Pro TV. George Piștereanu a fost cel care a făcut-o să plângă.

Cum a făcut-o George Piștereanu să plângă pe Andreea Antonescu

George Piștereanu a interpretat melodia ”Rugă pentru părinți”, în cadrul emisiunii, iar Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi.

”Eu plâng la asta, să știi”, l-a avertizat Andreea Antonescu pe George Piștereanu. ”Da, vreau să plângi”, i-a răspuns el.

”Mamă, deci asta mă sparge. Pe asta nu pot s-o ascult niciodată. E singura piesă pe care n-o pot asculta”, a mai spus Andreea Antonescu.

Artista s-a emoționat atât de tare cu gândul la tatăl ei, despre care a spus că a fost cea mai importantă persoană din viața ei.

Andreea Antonescu, în lacrimi la Ferma. Ce i-a făcut George Piștereanu
Andreea Antonescu, în lacrimi la Ferma. Ce i-a făcut George Piștereanu

Ce făcea Andreea Antonescu, atunci când tatăl ei a murit

Andreea Antonescu avea doar 18 ani atunci când tatăl ei a murit. Tragedia s-a petrecut chiar în prima zi a probelor scrise de la Bacalaureat.

Până la înmormântarea tatălui ei, Andreea Antonescu a susținut în continuare probele examenului de Bacalaureat. Artista luat nota 10 la engleză scris și la matematică, așa cum își dorea tatăl ei.

”Tatăl meu a fost cea mai importantă persoană. Mi-amintesc, în momentul în care s-a întâmplat, am simțit așa într-o fracțiune de secundă c-am rămas fără ochi, fără urechi, fără nas, fără gură, fără mâini, fără picioare, fără absolut tot.

Sunt convinsă că undeva de acolo de Sus, tata are grijă de mine și îmi doresc foarte tare să cred că este și mândru de mine într-o oarecare măsură pentru că îmi amintesc că mereu îmi spunea: ”Mă bucur că te superi acum pe mine, dar mi-aș dori ca la vârsta de 30 de ani să ajungi să-mi mulțumești și să-mi dai dreptate”, a spus Andreea Antonescu.

Recent, Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, a făcut o dezvăluire despre soțul ei, Traian Spak, tatăl fetiței sale. Ea a spus că are o relație foarte bună cu el, dar planul de divorț rămâne, totuși, în picioare.

”Suntem foarte buni prieteni. Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorț care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi” , a spus Andreea Antonescu.

Artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Traian Spak în anul 2011. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, Sienna, acum în vârstă de 10 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...