Andreea Antonescu are din nou probleme cu poliția după ”scandalul 112”. Ce a făcut vedeta

Andreea Antonescu a primit o amendă gravă pentru acea seară în care a apelat la numărul unic de urgență 112. Vedeta a mințit și a spus că este sechestrată de iubitul ei, într-un apartament din Iași, iar acum mai trebuie să plătească pentru încă o faptă.

Andreea Antonescu, din nou în vizorul Poliției

Cântăreața a ajuns să fie din nou în atenția poliției după ce a a fost prinsă, în aceeași seară, că ar fi ciruclar ilegal pe șoselele din România. Andreea s-a urcat la volanul mașinii fără să aibă asupra sa permisul de conducere, fără de care legea te sancționează grav.

„Andreea a spus polițiștilor că a ajuns în noaptea aceea la Iași cu propria mașină. Apoi a revenit asupra declarației, atunci când a realizat că și-ar putea crea probleme imense, pentru că are permisul suspendat de la sfârșitul lunii ianuarie, pentru viteză excesivă. I-a sărit în apărare iubitul, care a declarat că el ar fi adus-o cu mașina. Se fac cercetări și există posibilitatea să se aleagă cu un dosar penal pentru conducere fără permis“, a declarat un apropiat al artistei, pentru Impact.ro.

Problemele par să nu se mai termine pentru Andreea Antonescu. După scandalul în care a fost implicată,  a mai avut parte de un scandal monstru din partea soțului ei, Traian Spak, care a fost anunțat de familia din România de lucrurile făcute de soția lui, ne-au transmis surse apropiate ale acestuia.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.ro.

Membra trupei Andre (formație reunită în 2019), Andreea Antonescu și-a anunțat public divorțul de soțul ei, Traian Spak anul trecut, însă deocamdată, acesta nu a fost concretizat oficial. Cei doi s-au căsătorit în 2013, după o relație de opt ani, și au împreună o fetiță, pe numele Sienna, care are opt ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI