Andreea Antonescu, adevărul despre scena topless de la Ferma

Ana Anitoiu 23.10.2020, 10:12
Andreea Antonescu, adevărul despre scena topless de la Ferma

Andreea Antonescu a spus adevărul despre scena topless de la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni”. Artista a dezvăluit și ce fel de bărbat își dorește alături de ea, precum și care este cel mai mare regret al său.

Ce a spus Andreea Antonescu despre scena topless de la Ferma

Vedeta a spus că există o explicație simplă în spatele scenei topless de la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni”, de la Pro TV.

”Când sunt 64 de camere fixe care te filmează non stop, din toate unghiurile, este destul de greu să ascunzi anumite lucruri! Am încercat diferite moduri de a nu arăta mai mult decât îmi doresc dar, din păcate, s-au mai întâmplat și astfel de momente fără voia mea”, a spus Andreea Antonescu, într-un interviu pentru click.ro.

Artista a spus că nu se simte ghinionistă în dragoste, pentru că întotdeauna ”se poate întâmpla mai rău”. Ea a mai dezvăluit vă încă speră la acea poveste de iubire frumoasă, ce să dureze până la sfârșitul vieții.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

În plus, Andreea Antonescu a dezvăluit că a început să viseze la o rochie de mireasă și la o nuntă. Artista a spus că se simte pregătită să își refacă viața.

”Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat. «Niciodată să nu spui niciodată!». În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala «Mori cu amintiri, nu vise!»”, a mai spus ea.

Ce fel de bărbat își dorește Andreea Antonescu alături de ea

Andreea Antonescu a descris și bărbatul perfect pentru ea. Artista susține că aspectul fizic al acestuia nu contează, dar trebuie să aibă alte calități.

”Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”, a spus ea.

Vedeta a spus și cum este ea, atunci când iubește, și cât efort este necesar din partea jumătății ei, pentru ca ea să fie mulțumită.

”Am iubit, dar nu de multe ori! Într-o relație ofer aproape tot și bineînțeles am foarte multe așteptări din partea partenerului!

Sunt foarte ușor de mulțumit, deloc pretențioasă! Atât timp cât există comunicare și respect consider că orice relație poate funcționa!

Sunt, într-adevăr, o femeie puternică, independentă din toate punctele de vedere încă de la o vârstă fragedă, obișnuită să îmi rezolv toate problemele bazându-mă doar pe mine și poate acestea sunt și motivele pentru care am fost acuzată ca fiind prea «bărbată»!”, a spus ea.

Andreea Antonescu a mai dezvăluit că cel mai mare regret al ei este faptul că și-a pierdut tatăl. Susținea examenul de Bacalaureat atunci când tatăl ei a murit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...