Andreea Antonescu a ales numele pentru fetița sa. „O reprezintă 100%.” Primele detalii despre pregătirile pentru botez

Beatrice Dumitru 06.02.2023, 13:11
Andreea Antonescu a ales numele pentru fetița sa. „O reprezintă 100%.” Primele detalii despre pregătirile pentru botez

Andreea Antonescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață alături de tatăl fetiței sale. Pe 19 decembrie 2022 a devenit mamă pentru a doua oară, iar acum a vorbit depre pregătirile pentru botezul micuței, dar și despre numele pe care l-a ales pentru aceasta.

Când își va boteza Andreea Antonescu fetița

Andreea Antonescu (40 ani) a fost căsătorită cu Traian Spark și au împreună o fiică în vârstă de 12 ani, Sienna, care studiază în SUA, la Los Angeles. După despărțire, cântăreața și-a refăcut viața, iar de mai bine de un an trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrânceanu.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut, iar recent a oferit primele detalii despre organizare botezului micuței și a dezvăluit că acesta va avea loc la primăvară, în luna mai și a început, deja, pregătirile pentru marele eveniment.

Andreea Antonescu a ales numele pentru fetița sa. „O reprezintă 100%.” Primele detalii despre pregătirile pentru botez
Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doau oară în decembrie 2022.

Ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

Ce spune Andreea Antonescu despre numele fetiței sale

Cântăreața a făcut o dezvăluire și despre numele pe care l-a ales pentru cea de-a doua fetiță a sa. Ea a spus că l-a ales împreună cu tatăl micuței, însă momentan nu dorește să îl facă public, dar că o reprezintă 100% pe mezina familiei.

Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!’”, a mai afirmat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă pentru a doua oară, dar se descurcă binde având în vedere că are experiență de la primul copil. Însă, sunt și nopți în care micuța nu prea o lasă să se odihnească.

Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte cinci ore, sunt nopți în care mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba și de maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil”, a mai afirmat artista.

În urmă cu aproximativ patru ani, Andreea Antonescu anunța că se desparte de soțul ei, Traian Spak. Tatăl fetiței sale locuiește în America, în timp ce ea petrecea mai mult timp în România, unde și-a relansat cariera.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...