Andrea Mantea, detalii despre viața în Turcia: ”Mă duc acolo ca o divă!”

Redacția IMPACT 27.02.2020, 13:48
Andrea Mantea, detalii despre viața în Turcia: ”Mă duc acolo ca o divă!”

Andreea Mantea le-a împărtășit tuturor câteva întâmplări foarte amuzate, care s-au petrecut recent. Prezentatoare de la Kanal D le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale cum se distrează în Turcia, alături de fiul ei, David. Vedeta a oferit detaliile neștiute de curând, atunci când a filmat cel mai nou episod din vlogul ei.

Andrea Mantea, detalii despre viața în Turcia

În cel mai nou episod pe care l-a filmat pentru vlogul său, Andreea Mantea le-a dezvăluit tuturor cum arată noua sa viață, din Turcia. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a mărturisit că a avut la început anumite reticențe, în ceea ce privește traiul departe de România. Totuși, a reușit să se adapteze foarte bine și în prezent se bucură de fiecare clipă, mai ales că îl are alături și pe băiețelul ei.

Andrea Mantea, detalii despre viața în Turcia ”Mă duc acolo ca o divă!”
Andrea Mantea a oferit detalii despre cum e traiul în Turcia, alături de fiul ei, David

„Noi cand am ajuns în Turcia, cazarea era foarte departe de locul de muncă. Am întâmpinat niște probleme, nu am făcut fițe și figuri, ați văzut avem un apartament absolut normal.”, a povestit Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro. David: „Ba da ai făcut”, a completat și David.

Celebra prezentatoare de la Kanal D s-a filmat de curând și a oferit detalii pe care fanii ei din mediul online nu le știau până acum. La fel ca orice început departe de casă, și vedeta a experimentat mai multe probleme când s-a văzut ajunsă în Turcia.

„Gemurile erau foarte ușor de deschis. Erau atât de multe geamuri, inclusiv patul era lipit de geam. Știu treaba asta cu curentul…cei care zic că îi trage curentul zic că nu e adevărat. Pe mine mă trage curentul. Punct. Ce faci David acolo, mă imiți?”, a mai adăugat bruneta, vizibil amuzată.

”Mă duc acolo ca o divă!”

„Tocmai despre asta vreau să vorbim. Sunt într-o cameră de hotel și pot să fac ce vreau. Erau prize în potea…dar nu era cazul pentru o familie cu copil mic. Așa că ne-am mutat la hotel în seara respectivă. N-am făcut decât să mă plâng, aveam vedere la Bosfor, trăgeam draperia și vedeam podul. ..aveam o singură problemă, faptul că stăteam la hotel și ne simțeam așa ca străinii. Dar acum eu am și eu o întrebare, de ce se plânge lumea care stă la hotel? Pentru că eu am realizat că e foarte bine să stai la hotel. Curățenie nu faci, mâncare nu mai faci, ai room service. Dimineața la fel, după ce îți faci duș nu mai stai să prăjești ouă și bacon și să te îmbâcsești cu miros. Nu, te duci la o divă și servești micul dejun. Nu te mai enervezi cu spălatul de rufe, hainele care ți se agață în mașina de spălat.”, a mai susținut vedeta de la Puterea Dragostei.

Urmăriți Impact.ro și pe