Andra, vrăjită de un concurent, la Românii au talent. S-a dezbrăcat fără ruşine: „Rupe-o, tati!”. Bobonete, neimpresionat

Ioana Bucur 25.03.2022, 22:49
Andra, vrăjită de un concurent, la Românii au talent. S-a dezbrăcat fără ruşine: „Rupe-o, tati!”. Bobonete, neimpresionat

S-a încins atmosfera la masa juraților în ediția de vineri, 25 martie 2022, a show-ului „Românii au talent”. Andra a fost vrăjită de un concurent ce a pregătit un număr…îndrăzneț pe scena emisiunii de la PRO TV. Nimeni nu ar fi crezut ce talent ascuns poate avea un IT-ist în vârstă de 29 de ani venit tocmai din New York. Momentul său a dat startul unui schimb de replici fabulos între prezentatori și juriu, însă Mihai Bobonete nu a fost deloc impresionat.

Cine este concurentul care a vrăjit-o pe Andra la „Românii au talent”

Momente incendiare pe scena „Românii au talent” în ediția de vineri, 25 martie 2022. În culise își face apariția un tânăr în vârstă de 29 de ani care a traversat un ocean și jumătate de continent pentru a ajunge în fața jurațior. Este vorba despre Sean Sellek, un IT-ist din New York, SUA, care are un hobby mai rar întâlnit: dansul la bară suspendată.

Prima care îi urează bun venit la „Românii au talent” este Andra. Artista a fost curioasă să afle dacă este vorba despre o pasiune sau un mod de a-și câștiga existența.

Andra: Bine ai venit la Românii au talent! Mie îmi place ce văd, îmi place costumul tău! Ceea ce o să ne arăţi azi este jobul tău sau doar o pasiune?

Sean: Nu este un loc de muncă, eu lucrez cu tastatură, sunt inginer în IT. Asta este ce se întâmplă noaptea. Când sunt pe scenă simt că pot zbura, este extraordinar! Deşi fac ca totul să pară uşor, nu este deloc aşa. Ceea ce vedeţi în seara asta este rezultatul a ani de zile de muncă grea.

Andra, vrăjită de un concurent, la Românii au talent. S-a dezbrăcat fără ruşine: „Rupe-o, tati!”. Bobonete, neimpresionat

„Respiră, Andra, respiră!”

Muzica începe, iar mișcările lui Sean sunt clar pe placul juratei. În momentul în care își dă cămașa jos, Andra strigă „Rupe-o, tati!”, iar Smiley simte nevoia să intervină:

Smiley: „Andra, te rog frumos, ochii pe scenă!

Andra: Frumoooos! Îţi mulţumim pentru ce ne-ai arătat. Pentru cum ai dansat, pentru că ţi-ai dat cămaşa jos, pentru tot! Ai făcut şi dansuri, nu-i aşa? Mi-ai amintit de Mihai Petre, un fost coleg de la masa juriului.

Bartos: Respiră, Andra, respiră!

Sean: Da, am început cu dansuri de societate. Aveam în jur de 15 ani.

Laudele continuă la masa celor patru jurați, însă Mihai Bobonete a explicat că, în general, dansul la bară nu îl impresionează, însă poate aprecia elementele de acrobație. După ce Sean Sellek a părăsit scena, actorul a mai avut un comentariu:

Andi: Trebuie să spun că eşti la un nivel foarte înalt. Lăsând la o parte ca ai dansat, totul este foarte riscat, totul e riscant. Şi trupul… Totul e la superlativ, bravo.

Bobo: Mie nu îmi place dansul ăsta la bară deloc. Momentul în sine pe mine mă lasa puţin deoparte. Momentul de acrobaţie a fost ok.

După moment, Bobonete: Cum naiba?! S-au terminat toate sporturile pentru bărbaţi şi facem asta? Nu mai joacă nimeni fotbal, rugby, volei? Mie nu îmi place. Pentru mine dansul la bară este pentru femei, e mai graţios!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...