Andra tocmai a dat vestea. Surpriză colosală pentru fani. Anunțul extraordinar al familiei Măruță

Iancu Andreea 12.05.2021, 19:25

Celebrul Cătălin Măruță și-a dorit să se păstreze actual și proaspăt pentru publicul său, motiv pentru care a decis să lanseze un canal de Youtube, în care să prezinte o serie de podcasturi, din confortul propriei case, acolo unde aduce ca invitați mai multe celebrități și oameni care pot influența la rândul lor viața celor din jur prin poveștile lor de viață. După nouă episoade de succes însă, prezentatorul a făcut o mărturisire neașteptată. Și soția sa, Andra, tocmai a dat vestea cea mare, cu care și-a surprins fanii.

Ce urmează să se întâmple cu podcastul lui Măruță. Andra tocmai a dat vestea cea mare

Peste 55 de mii de abonați a reușit Cătălin Măruță să strângă pe noul său canal de Youtube, denumit după seria de podcasturi „Acasă la Măruță”, cu care își dorește să aducă poveștile de viață ale mai multor celebrități aproape de public. Proiectul este unul prin care prezentatorul își dorește să invite persoane apropiate, cu care acesta rezonează.

De ceva vreme îmi doream să fac o serie de podcasturi care să fie pe online. Iată că, după luni bune de pregătire, se întâmplă. Podcasturile se numesc „Acasă la Măruță”, iar acasă la mine o să vină oameni care îmi sunt foarte dragi, spunea prezentatorul de la Pro TV în cadrul primului clip, ce a avut-o drept invitată pe Teo Trandafir.

Între timp, mai multe personalități i-au trecut pragul lui Cătălin Măruță, care a reușit să scoată la lumină povești neștiute ale vedetelor. Totuși, prezentatorul a dat recent o veste total neașteptată, cu care și-a uimit fanii. Acesta a recunoscut că episodul de duminică, pe care abonații săi îl așteptau cu sufletul la gură, nu îl va avea drept protagonist pe el.

Duminică nu o să mai fiu eu, pentru că pur și simplu am fost dat afară. Nu o să mai fiu eu duminică în podcastul „Acasă la Măruță”, spune Cătălin pe contul său de Instagram.

Andra a dat vestea care i-a surprins pe fanii familiei Măruță
Cătălin Măruță nu va mai apărea în podcastul din această săptămână

Andra a dat vestea cea mare. Cântăreața a preluat legătura „Acasă la Măruță”

După ce timp de nouă episoade Cătălin Măruță a ținut frâiele emisiunilor online din casa familiei, a venit vremea ca acesta să se retragă pentru o vreme și să cedeze locul său. Andra, soția prezentatorului, a dezvăluit că urmează să fie cea care pune întrebările în cadrul podcastului ce va apărea duminică pe canalul de Youtube. Cântăreața a recunoscut că își dorea de multă vreme să o aibă alături de invitata sa, pe care o apreciază și este nerăbdătoare să o prezinte publicului.

Sunt singură acasă așa că vreau să fac o serie de interviuri cu femei pe care voi le știți deja, cu femei care au o carieră foarte frumoasă și cu care eu nu am apucat să beau o cafea, dar o voi face acum, a recunoscut Andra în primul său podcast.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...