Andra și Eva Maria, pentru prima dată împreună pe scenă. Toți s-au convins că fetița îi calcă pe urme mamei sale. Video emoționant

Andra și Eva Maria, pentru prima dată împreună pe scenă

Andra a concertat pentru prima oară alături de fiica sa, Eva Maria în vârstă de patru ani. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru Andra, dar și pentru Eva, iar emoția momentului mamă-fiică a fost resimțită și de către public. Cele două au cântat împreună un frumos colind de Crăciun și au reușit să stârnească chiar și lacrimi de bucurie.

Andra și fiica sa, Eva Maria, pentru prima dată împreună pe scenă

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România a cântat pentru prima oară alături de fiica sa, Eva, pe scena Operei Naționale din București. Micuța Eva s-a descurcat excelent și se vede că-i calcă pe urmă mamei sale. Momentul a fost unul presărat cu multă emoție și cu ropote de aplauze. Andra și Eva au interpretat împreună colindul ”Deschide ușa creștine”. Iar pentru acest moment, Eva s-a pregătit intens, particpând la fiecare repetiție. Spectacolul oferit de cele două a fost unul cu totul special, mai ales că Eva și Andra au fost îmbrăcate la fel, cu rochii lungi de catifea de culoare grena.

”Am vrut să te prezint, să spun aşa ceva frumos despre tine. Spune: Bună seara! Vă spuneam că am doi copii minunaţi, David şi Eva, şi vă întrebam care credeţi că o să cânte cu mine pe scenă: Eva”, a spus Andra, vizibil emoţionată înainte de a cânta împreună cu fiica sa.

La finalul momentul, David, fratele mai mare al Evei a intrat pe scenă și le-a oferit mamei și surioarei lui câte un buchet de flori și cu siguranță și Cătălin Măruță a fost alături de familia sa într-un moment atât de special.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruța, vedetă pe YouTube

După cum ați observat în videoclipul de mai sus, Eva, nu a avut trac în fața publicului, asta pentru că micuța este deja vedetă pe YouTube. Eva are propriul său canal de YouTube unde este urmărită de sute de fani. De asemenea, vlogurile de dimineață alături de tatăl și fratele ei, David, Eva a fost surprinsă de mai multe ori cântând și dansând.

Ultimul clip pe care Eva Măruță l-a postat a adunat 100.000 de urmăritori. În respectivul episod Eva și tatăl său Măruță s-au contrazis în mai multe aspecte. Punctul culminant al clipului a fost momentul în care Măruță și-a testa fiica în ceea ce privește fidelitatea. Mai exact, Măruță a rugat-o să nu-i spună Andrei faptul că a fost claxonat de o femeie. Moment în care Eva i-a răspus tatălui ei că familiile nu au secrete: „Noi avem o familie. Noi nu avem secrete”.

Eva este foarte atașată de mama, iar acest lucru îl recunoaște și Cătălin Măruță. Fiica Andrei profită de fiecare moment pentru a-și declara iubirea față de cea care i-a dat viață. De exemplu, înainte de concert, Eva i-a dăruit mamei sale un buchet de flori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI