Andra şi Cătălin Măruţă, un nou tun financiar. Ce contract au semnat cei doi de curând

Ana Anitoiu 25.11.2021, 17:11

Andra şi Cătălin Măruţă au pus mâna pe un nou tun financiar. Cei doi au semnat de curând un contract ce le va crește considerabil veniturile pe care le obțin din televiziune, muzică, activitate pe rețelele de socializare și reclame.

Din ce vor mai câștiga bani Andra şi Cătălin Măruţă

Andra, în vârstă de 35 de ani, și Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani, formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz, în România. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii: David, în vârstă de 10 ani, și Eva, în vârstă de 6 ani, activi și ei pe rețelele de socializare.

Joi, Andra a anunțat că a devenit ambasadoarea unui lanț de magazine de bijuterii și alte accesorii. Cu această ocazie, cântăreața apare într-o fotografie alături de întreaga sa familie. Cătălin Măruță s-a filmat în fața vitrinei unuia dintre magazine, în care apare imaginea lui și a familiei sale. Prezentatorul de la Pro TV a glumit că i se par cunoscuți oamenii din poză.

Andra si Catalin Maruta contract
Catalin Maruta si Andra

Andra, dezvăluire despre cele mai prețioase bijuterii ale sale

Cu această ocazie, Andra a enumerat câteva dintre cele mai prețioase bijuterii ale ei. Cântăreața a precizat că pe unele dintre ele le păstrează cu gândul că la un moment dat, când va crește, le va purta fiica ei, Eva.

”Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine: brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Cătălin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste, verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit 10 ani de căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun.

Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că într-o zi le va purta Eva”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Cum a fost cerută Andra în căsătorie de Cătălin Măruță

Cât despre cererea în căsătorie pe care a primit-o de la Cătălin Măruță, Andra a dezvăluit într-o ediția a emisiunii ”Românii au Talent” cum a decurs totul. Prezentatorul, care și-a lansat și un podcast pe YouTube, a făcut pasul cel mare într-o destinație romantică – Veneția.

”Acolo am primit inelul de logodnă. Pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie. Gondolierul ne cânta. Îmi tremurau picioarele să nu cad în apă. Când mi-am dat seama ce se întâmplă am fost și mai emoționată”, a povestit Andra.

Când colegul ei de la masa juriului ”Românii au Talent”, Andi Moisescu, a întrebat dacă Măruță i-a și cântat atunci, artista a răspuns râzând: ”Nu, ce vrei să sar în apă?! Mai bine că nu a cântat. Lasă așa! A fost ce a trebuit. A fost romantic până-n măduva oaselor”.