Andra și Cătălin Măruță, mai sinceri ca niciodată! Detalii nebănuite despre familia lor

Madlen Moraru 01.04.2020, 14:08
Andra și Cătălin Măruță, mai sinceri ca niciodată! Detalii nebănuite despre familia lor

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul nostru. Pentru ei, ca pentru mulți români, familia e pe primul loc. De aceea, au încercat din răsputeri, mai ales în această perioadă, să îi facă fericiți și pe cei mici. Cele două vedete s-au distrat alături de copiii lor, Eva și David, iar fanii lor au avut o reală surpriză.

Andra și Cătălin Măruță, mai sinceri ca niciodată!

Familia Măruță a apelat la câteva trucuri, pentru a face față mai ușor în perioada izolării la domiciliu. Andra și Cătălin Măruță au răspuns sincer la câteva întrebări, în fața camerei de filmat. Curiozitățile le-au fost adresate vedetelor chiar de către fiul lor, David. Totodată, spre marea surpriză a prietenilor virtuali, cei doi au făcut mărturisiri cât se poate de directe, deși erau filmați.

Andra și Cătălin Măruță, mai sinceri ca niciodată! Detalii nebănuite despre familia lor
Andra și Cătălin Măruță și-au dus copiii într-o altfel de excursie, pe timp de carantină (sursă captură foto: Instagram)

Vedetele au făcut o excursie alături de cei mici. Și chit că s-au urcat în mașina lor de familie, ba  chiar și-au pus chiar și centurile de siguranță, autoturismul nu a fost pornit din loc. Perioada de carantină e respectată cu mare strictețe de Andra și Cătălin Măruță. La fel ca orice părinți, își doresc copiii în siguranță, mai ales în astfel de momente.

Totuși, pentru că cei mici au foarte multă energie, prezentatorul PRO TV și artista au decis să încerce un alt mod de distracție. De aceea, au apelat la foarte multă imaginație, și au pus în practică un joc, acasă. Cei doi au răspuns unor întrebări adresate de fiul lor, David, care în urmă cu câteva zile a împlinit vârstă de 9 ani.

Detalii nebănuite despre familia lor

„Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!”, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra) on

Secvențele cât se poate de amuzante au fost făcute publice de cântăreață, pe rețelele sociale. Cei doi au răspuns la întrebări precum „Cine este mai pofticios?” sau „Cine este mai romantic?”, fără să se uite unul la celălalt și doar prin intermediul gesturilor. Totul pentru a vedea dacă sunt, sau nu, pe aceeași lungime de undă, în calitate de cuplu. Răspunsurile au variat, cum era de așteptat, stârnind hohote de râs.

Urmăriți Impact.ro și pe