Andra și-a dat de gol fiica. Ce obișnuiește să le facă Eva. „Ne amenință mereu cu asta”

Nicu Stan, Cristi Ionică 16.04.2021, 14:20
Andra și-a dat de gol fiica. Ce obișnuiește să le facă Eva. „Ne amenință mereu cu asta”

Andra și-a dat de gol fiica. Ce obișnuiește să le facă Eva. Îi amenință cu asta de un an de zile. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

De ce își bate Eva, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, părinții la cap de un an de zile. ”Ne tot amenință”

Andra și-a dat de gol fiica, pe Eva, care își amenință părinții în fiecare zi cu asta. Micuța vrea neapărat un câine, astfel că îi pisează la cap pe Cătălin Măruță și pe Andra de un an de zile cu aceiași frază.

Fetița cuplului Andra și Cătălin Măruță își amenință părinții să îi cumpere un câine. Micuța nu înțelege de ce părinți nu îi cumpără câine, mai ales că micuța are banii ei personali. Banii personali au fost câștigați de Eva după ce a apărut într-0 reclamă.

Eva Maruta vrea si ea un catel
Eva Maruta vrea si ea un catel

Ce vrea, de fapt, Eva Măruță

”Eva ne tot amenință, că are bani din reclamă, că i-a făcut o reclamă și îi zice în fiecare zi lui taică-su de ce nu-mi cumperi, că am bani din reclamă. De un an tot asta zice, așa că..din banii de reclamă probabil că o să îi cumpăram un câine”, a spus Andra râzând, invitată la Radio Zu.

Pe de ală parte, Andra și trupa 3 Sud Est au fost la PRO TV și Radio Zu pentru a-și promova prima lor piesă împreună, care s-a dovedit un adevărat succes.

Melodia Andrei cu 3 Sud Est, milioane de vizualizări pe Youtube

”Jumătatea mea mai bună” a fost mai multe zile în trending Youtube și a ajuns la 17 milioane de vizualizări. Melodia a fost lansată pe data de 19 martie 2021.

”Astăzi vă prezint prima mea colaborare cu 3 SUD ESt.  Sper să vă placă! Jumătatea mea mai bună înseamnă omul care mă înțelege, mă respectă, mă încurajează. Toți avem nevoie de un astfel de om în viața noastră pentru a ne simți compleți! Play, share și repeat dacă și voi credeți că dragostea face minuni!”, a scris Andra pe rețeaua de socializare în ziua lansării piesei.

Băieții de la 3 Sud Est, încântați de colaborare

De partea cealaltă, trupa 3 SUD Est este încântată de colaborare. Băieții de la 3 SudEst au spus că piesa ar fi avut succes cântată doar de ei, dar Andra a adus un plus valoare melodiei.

”Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru Mai stai. O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre”, povestesc membrii 3 Sud Est.

Urmăriți Impact.ro și pe