Andra, reproș uriaș adus lui Cătălin Măruță. Ce nu mai suportă vedeta la soţul ei

Ana Anitoiu 17.05.2021, 12:07

Andra i-a adus un reproș uriaș lui Cătălin Măruță. Vedeta a dezvăluit ce nu mai suportă la soțul ei, cu care este căsătorită de 13 ani și cu care are un fiu de zece ani și o fiică de cinci ani. Cântăreața a explicat care este cea mai mare nemulțumire pe care o are în relația cu partenerul ei de viață.

Andra a dat din casă. ”Nu sunt o persoană geloasă”

Cântăreața și Cătălin Măruță sunt obișnuiți să aibă multă activitate. Au doi copii și cariere de succes. Însă, se pare că totul vine cu un preț. Andra a dezvăluit în cadrul podcastului la care a avut-o invitată pe Delia ce o deranjează la soțul ei.

Artista, jurată la ”Românii au Talent”, a spus că nu este o persoană geloasă și nu a fost niciodată. Astfel, nu obișnuiește să îi reproșeze prea multe lucruri lui Cătălin Măruță. Totuși, un detaliu o supără foarte tare.

Andra, repros la adresa lui Catalin Maruta
Andra, Catalin Maruta si cei doi copii ai lor

Andra, reproș uriaș la adresa lui Cătălin Măruță

În timpul conversației cu Delia, Andra s-a confesat și i-a făcut un reproș uriaș lui Cătălin Măruță. Cântăreața a spus că ”dușmanul din relația ei” cu soțul ei este telefonul lui mobil, pe care vedeta Pro TV petrece foarte mult timp.

”Mi se pare că nu mai reușesc să ajung la el din cauza telefonului. Înțeleg că e meseria lui, dar petrece foarte mult timp pe telefon. Nu sunt o persoană geloasă, care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă și e pe telefon… Da, stau și eu pe telefon, dar în momentul pe care pot să-l petrec cu el acasă, cu copiii, să ne bucurăm, să ne jucăm – dacă eu nu pot să creez amintiri plecând (în vacanțe, deoarece nu le permite programul, n.r.), măcar să le creăm acasă. Cumva îl vreau pentru mine. Îi spun: «Vreau să fii al meu fără telefon»”, a spus Andra.

Ce părere are Andra, de fapt, despre emisiunea ”La Măruță”

Tot în cadrul podcastului, Andra a dezvăluit și ce crede cu adevărat despre ”La Măruță” de la Pro TV. Jurata de la ”Românii au Talent” a recunoscut că i-ar fi plăcut ca soțul ei să nu fie legat de o astfel de emisiune, astfel încât să aibă un program ce să îi permită să plece mai des în vacanțe, așa cum reușește Delia să facă. Citește AICI ce a spus Delia despre soțul ei!

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viață peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...