Andra, replică inedită la adresa Annei Lesko. Ce i-ar permite să îi facă lui Măruță

Ana Anitoiu 23.10.2020, 09:20
Andra, replică inedită la adresa Annei Lesko. Ce i-ar permite să îi facă lui Măruță

Andra a dat o replică inedită la adresa Annei Lesko. Ea a dezvăluit ce i-ar permite artistei să îi facă soțului ei, Cătălin Măruță.

Ce ar lăsa-o Andra să facă pe Anna Lesko, alături de Cătălin Măruță

În cadrul unui joc pe care l-a jucat cu soțul ei, Andra a ales în grija cărei femei l-ar lăsa pe Cătălin Măruță, pe o insulă pustie. Ea a ales între Anna Lesko și Andreea Raicu.

Andra a ales-o imediat pe Anna Lesko și a explicat și motivul pentru care ar prefera-o pe ea să îi fie alături lui Cătălin Măruță, pe o insulă pustie.

”Du-te cu Anna Lesko! Am văzut că e grijulie la fermă și am zis că o să fie grijulie și cu tine”, i-a spus Andra lui Cătălin Măruță.

Catalin Maruta si Andra.
Catalin Maruta si Andra.

Cine crede Cătălin Măruță că i-ar fi un soț bun Andrei

De asemenea, în cadrul aceluiași joc, Cătălin Măruță a spus că un alt bărbat din showbiz ar putea fi un soț bun pentru Andra. Mai exact, Cătălin Măruță s-a gândit că, într-o realitate paralelă, Andrei i s-ar potrivi ca soț Mihai Petre.

Andra și Cătălin Măruță nu au părut să se supere după ce au făcut aceste declarații. Însă, au apărut tensiuni la o altă declarație a Andrei.

Cântăreața a dezvăluit că nu îi place un preparat pe care îl face mama lui Cătălin Măruță, la care aceasta ar ține mult.

”Ciupercile murate de la mama soacră nu-mi plac. Primul an am mâncat de rușine”, a spus Andra, jurat la emisiunea ”Românii au talent” de la Pro TV.

Joi, Andra a anunțat lansarea videoclipului noii piese ”Barcelona”. Ea a lansat noua melodie alături de Dony și Matteo.

”Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic «Barcelona», împreună cu Dony și Matteo!”, a scris Andra, pe Facebook, provocându-și fanii să dea tag unei persoane cu care vor să plece într-o vacanță, cu prima ocazie.

Recent, și copiii cuplului Andra și Cătălin Măruță au ajuns în lumina reflectoarelor, într-o reclamă. De altfel, David, în vârstă de 9 ani, și Eva Măruță, în vârstă de 5 ani, au propriile conturi pe rețelele de socializare.

”Nu că ar fi copiii mei, dar Eva Măruță și David parcă sunt născuți să fie pe scenă! Iată cum s-au descurcat filmând pentru prima oară o reclamă, cu machiaj, costume, coregrafie! Micii mei profesioniști!”, a scris mama mândră.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...