Andra recunoaşte problemele din familie. Ce nu mai are voie să facă: „Te gândeşti de două ori înainte”

Ana Anitoiu 18.06.2021, 16:37

Andra a recunoscut că întâmpină unele probleme în familie, în ciuda faptului că unii dintre fanii ei cred că artista are tot ceea ce și-ar putea dori cineva. Lucrurile nu sunt întotdeauna roz nici pentru jurata de la ”Românii au talent”, care a dezvăluit ce nu mai are voie să facă de ceva timp.

Ce își dorește Andra să facă alături de Cătălin Măruță

Andra a spus recent, într-un podcast găzduit de ea la care invitată a fost Delia, că ceea ce o supără cel mai mult la soțul ei, Cătălin Măruță, este telefonul lui mobil ce îi acaparează prea mult timp. Cântăreața a explicat atunci că din cauza activității lui profesionale familia lor nu poate călători așa cum și-ar dori. În acest context, acum, artista a dezvăluit ce își dorește să facă alături de partenerul ei de viață.

”Cel mai mult îmi place să descoperim lumea împreună, să mergem în locuri noi, să gustăm mâncăruri, să cunoaștem oameni. Nu am nevoie de experiențe deosebite, ci doar de timp, de un weekend prelungit în doi. Avându-i pe Eva și pe David, nu îmi propun să petrec mai multe zile departe de ei, am fi topiți de dorul lor”, a spus Andra, într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Andra recunoaste problemele din familie. Ce nu mai are voie sa faca
Andra si Catalin Maruta, alaturi de copiii lor

Cum a arătat timpul petrecut de Andra alături de familia ei, în pandemie. ”Uneori ne ieșea, alteori, nu”

De asemenea, Andra a dezvăluit cum a arătat adesea timpul pe care l-a petrecut alături de familia ei, de când a izbucnit pandemia de coronavirus și până să fie relaxate restricțiile. Cântăreața a recunoscut că timpul petrecut alături de soțul și copiii ei nu a fost întotdeauna unul ”de calitate”, deși a fost mai mult.

”Am stat mai mult cu copiii mei și cu soțul meu, dar nu a fost mereu timp de calitate, de conectare. Cred că toate familiile au simțit acest paradox: stăm unii lângă ceilalți, în aceeași casă, dar nu neapărat unii cu alții, făcând lucruri împreună. De exemplu, David avea școală online și teme, eu încercam să fac ordine, Eva se juca, Cătălin punea masa… Cam asta era atmosfera, încercam cu toții să facem ce putem ca timpul să treacă mai plăcut, să ne fie mai ușor, iar uneori ne ieșea, alteori, nu”, a povestit Andra.

Ce nu mai are voie să facă Andra

Cântăreața a adăugat că ea și Cătălin Măruță nu sunt posesivi sau geloși ”peste măsură”, că au aceleași valori și sunt în primul rând buni prieteni, care își fac confidențe, râd împreună și își cer sfaturi. În plus artista a spus că faptul că are doi copii acasă o determină să aibă mare grijă la felul în care vorbește sau se comportă în preajma lor.

”Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei”, a mai spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...