Andra, pusă la zid de unul dintre fani. Ce i-a putut spune este foarte dureros pentru orice femeie

Ana Anitoiu 18.08.2021, 09:16

Andra a fost pusă la zid de unul dintre fanii ei, care i-a adus pe o rețea de socializare un reproș foarte dureros pentru orice femeie. Alți admiratori ai cântăreței s-au grăbit să îi ia apărarea cântăreței.

Ce reproș i-a adus un fan Andrei

În ultima perioadă, Andra a publicat fotografii din vacanța pe care a petrecut-o alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii ai lor, David și Eva. Printre aceste fotografii se numără și unele de la mare, în care artista și-a ascuns trupul. Deschideți galeria foto de mai sus!

Totuși, un fan necruțător i-a reproșat Andrei că ”s-a îngrășat prea tare” și că a ajuns să arate ca o ”mătușică”. La vederea unui astfel de comentariu, alte persoane care o admiră pe cântăreață i-au luat apărarea artistei.

”O cineva fără importanță a scris: «Ți-aș recomanda să mai slăbești». Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic.

Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă”, a fost un mesaj în favoarea Andrei.

Andra, pusa la zid de unul dintre fani. Ce i-a putut spune este foarte dureros pentru orice femeie
Andra

Andra a recunoscut motivul pentru care a fost criticată

În urmă cu ceva timp, Andra a recunoscut că a acumulat câteva kilograme în plus. Cântăreața a dezvăluit că și soțul ei i-a spus că ar trebui să slăbească. Măruță ar vrea ca soția lui să scape de vreo cinci kilograme, dar cântăreața a spus că din punctul ei de vedere ar trebui să piardă chiar vreo 10.

”Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a spus Andra, potrivit cancan.ro.

Însă, tot atunci, Andra a spus că nu se stresează pe tema slăbitului. Ea se așteaptă ca odată cu întoarcerea la programul ei normal, cu spectacole, după relaxarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, să revină la silueta de odinioară. Vezi AICI câți bani încasează Andra pentru un concert!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...