Andra, pusă la zid. A fost aspru criticată pentru ce a făcut faţă de copii. „Păcat, vă apreciam”

Ioana Bucur 14.10.2021, 08:08
Andra, pusă la zid. A fost aspru criticată pentru ce a făcut faţă de copii. „Păcat, vă apreciam”

Andra a fost criticată dur de fanii săi, pentru o postare publicată recent pe o rețea de social media. Oamenii au reacționat vehement și au taxat-o pentru ce a făcut față de cei doi copii ai săi, David și Eva.

Andra a fost pusă la zid de fani

Cu peste două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina de Instragram și 3,8 milioane pe Facebook, Andra este unul dintre cei mai „urmăriți” artiști de la noi din țară. De cele mai multe ori, postările sale primesc încurajări și complimente din partea admiratorilor, însă câteva fotografii publicate în urmă cu câteva zile nu s-au bucurat de reacții pozitive din partea acestora.

Pe lângă salariul generos de la PRO TV și câștigurile din concerte, Andra completează veniturile familiei cu bani primiți pentru contractele de imagine și campaniile de promovare a diferitelor produse pe platformele sale de social media. De această dată, produsul prezentat de artistă nu a fost pe placul unora dintre cei care îi urmăresc activitatea în online.

„Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris Andra, în descrierea imaginilor.

Andra, pusă la zid. A fost aspru criticată pentru ce a făcut faţă de copii

„Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta?”

Andra a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare alături de soțul său, Cătălin Măruță, și cei doi copii, Eva și David. Cu zâmbetul pe buze, cei patru pregătesc împreună un desert „la plic”. Postarea a strâns peste 31.000 de Like-uri, însă în secțiunea de comentarii, părerile au fost împărțite.

„Eu nu cred că dați așa ceva copiilor! Un orez/griș cu lapte direct din fermă, nu se compara cu acest preparat plin de E.uri/chimicale… Nu va mai pretaţi la asemenea reclame nocive în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist şi mamă…!!!”, „Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine. Restul?!…”, „Chimicale, e-uri ,refuz sa cred ca faceți reclama la așa ceva,la valoarea ta chiar nu mă așteptam!” – sunt câteva dintre criticile fanilor.

Pentru participarea în calitate de jurat la „Românii au Talent”, artista ar fi plătită cu 8.000 sau chiar 10.000 de euro pe lună. În plus, ea mai câștigă și sume frumoase pentru concerte. Pentru o cântare, artista ar încasa 6.000 de euro

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...