Andra, primele declarații despre sezonul 10 Românii au Talent. Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV

Redacția IMPACT 21.01.2020, 13:11
Andra, primele declarații despre sezonul 10 Românii au Talent. Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV

Românii au Talent, unul din cele mai așteptate show-uri de talente din România va debuta în primăvara aceasta la PRO TV cu sezonul numărul 10. Produsul este o franciză marca Got Talent, ce a ajuns pentru prima dată în România în februarie 2011, atunci când a făcut recorduri de audiență.

Ce spune Andra, unul din jurații emisiunii Românii au Talent

Show-ul Românii au talent de pe PRO TV aniversează 10 ani si odată cu aceasta va avea loc și derularea celui de-al 10-lea sezon, ce va începe vineri, 28 februarie 2020, la ora 20:30.

Filmările pentru sezonul cu numărul zece au început în luna octombrie a anului trecut, iar fanii așteaptă deja cu sufletul la gură începerea noului sezon al emisiunii, pe scena căreia vor fi aduse cele mai proaspete talente din România.

„Fiecare sezon care urmează, care vine are ceva special. Și nu sunt toate la fel pentru că dacă stăm să ne gândim vorbim despre talent și cumva tendința este să spui că după zece sezoane nu ai ce să mai vezi, dar uite că vine si zecele perfect”, este mesajul transmis de Andra, potrivit paginii oficiale de Instagram a concursului Românii au Talent.

 

 

View this post on Instagram

 

Fiecare sezon este surprinzător! Curând vom avea #un10perfect ?? #romaniiautalent #incurand #protv

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on

Românii au Talent, unul din cele mai așteptate show-uri de talente din România va debuta în primăvara aceasta la PRO TV cu sezonul numărul 10. Produsul este o franciză marca Got Talent, ce a ajuns pentru prima dată în România în februarie 2011, atunci când a făcut recorduri de audiență. Fanii sunt în delir și se declară nerăbdători cu privire la debutul celui de-al zecelea sezon al uneia din cele mai apreciate emisiuni de talente din România.

Din informațiile transmise de paginademedia.ro, membri juriului vor fi Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și… Florin Călinescu, mai precis aceiași compoziție a juriului ca și până acum. Dat fiind faptul că Florin Călinescu și-a anunțat intrarea în politică în vara lui 2019, participarea sa în rolul de jurat încadrul emisiunii de pe Pro TV rămânea cumva incertă. Actorul a anunțat, la Digi24 că și-a făcut debutul în sfera politică prin înființarea Partidului Verde, pe care îl conduce deja.
Noutatea care va fi adusă odată cu noul sezon al show-ului Românii au talent constă în faptul că fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

Urmăriți Impact.ro și pe