Andra, nevoită să-și amâne concertul din Italia. Artista tocmai a făcut anunțul: “Îmi pare rău pentru această neplăcere”

Diana Radu 24.02.2020, 14:12
Andra, nevoită să-și amâne concertul din Italia. Artista tocmai a făcut anunțul: “Îmi pare rău pentru această neplăcere”

Andra, și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe Instagram că nu va mai susține concertul programat pe 1 martie în Padova, Italia din cauza răspândirii coronavirusului. Artista i-a asigurat pe românii din Italia că show-ul urmează să fie reprogramat când pericolul va fi depășit.

Andra și-a anulat concertul din Italia din cauza coronavirsului

Cântăreața a fost nevoită să-și anuleze concertul tradițional din Padova, Italia, după ce autoritățile italiene au emis stare de urgență și au instituit măsuri speciale de securitate. Andra, și-a exprimat regretul printr-o postare pe Instagram, prin care le-a transmis românilor din Italia toate cele bune și să fie atențo la măsurile de prevenție.

”Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare și confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o altă dată. Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva… Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică și se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, știu cât de mult v-ați dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să știți că și eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totuși, nimeni nu putea prevedea această situație. Vă rog să țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informații. Sper că sunteți în siguranță și atenți la toate măsurile de prevenție!”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

andra, concert traditional, italia, coronavirus
Andra și-a anulat concertul din Italia din cauza coronavirsului

Până la ora actuală în Italia au murit cinci oameni din cauza coronavirusului, anunță autoritățile italiene, iar alte 219 persoane au fost infectate cu COVID-19. Dintre persoanele infectate, 91 se află în carantină la domiciliul lor. Cele mai afectate zone sunt Lombardia și Veneto. Drept urmare, autoritățile italiene au interzis părăsirea sau intrarea în zonele în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, în vederea restrângerii focarelor și prevenirii răspândirii virusului.

De asemenea, printre măsurile luate de autorități se mai numără: închiderea localurilor publice, anularea activităților sportive sau recreative și suspendarea cursurilor școlare.

Urmăriți Impact.ro și pe