Andra Mihail de la Chefi la cuțite îi pune pe jar pe internauți. Va fi protagonista unei emisiuni culinare în costume de baie

Ana Anitoiu 01.06.2022, 15:48

Andra Mihail de la „Chefi la cuțite” îi pune pe jar pe internauți. Tânăra va fi protagonista unei emisiuni culinare în care va găti îmbrăcată doar în costum de baie. Astfel, își va folosi toate avantajele pe care le are, după ce de-a lungul timpului frumusețea ei a făcut-o să se lovească și de prejudecăți.

Andra Mihail, într-o emisiune culinară în costum de baie

Andra Mihail, care are una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din mediul online „Sarea și Piperul”, alături de prietena ei, cântăreața Adriana Rusu, va apărea gătind în costum de baie. Deși nu a câștigat marele premiu la „Chefi la cuțite”, unde a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, tânăra a câștigat notorietate și experiență.

„Foarte bine merge emisiunea. Chiar nu mă așteptam. Adică mi se pare foarte tare. Noi am pornit în primă fază de la o joacă, pot să spun, dar a luat amploare și ne bucurăm foarte mult că invitații vin cu mare drag la noi și ne simțim foarte bine cu toții.

Filmăm în București, dar o să avem filmări și pe plajă. Vara aceasta o să gătim pe plajă. O să gătim în costume de baie, o să fie sexy. În emisiune gătim de toate, de la mâncăruri, din astea tradiționale, tochitură, șnițele, fasole, până la lucruri un pic mai sănătoase, cum ar fi un steak de ciuperci.

Chiar dacă nu mai suntem foarte tinere, trecute de 30 de ani amândouă, încă ne ajută corpul și pentru asta îi mulțumim lui Dumnezeu că avem noroc”. a spus Andra Mihail de la „Chefi la cuțite” pentru ego.ro.

Andra Mihail de la Chefi la cutite ii pune pe jar pe internauti
Andra Mihail

Secretul Andrei Mihail pentru a-și menține silueta

Fosta concurentă de la emisiunea „Chefi la cuțite” gătește încă din copilărie, când i-a plăcut să petreacă timp în bucătărie alături de bunica și mama ei. Andra Mihail a spus despre ea că este o gurmandă. Totuși, timpul petrecut gătind și testând tot felul de rețete nu îi afectează deloc silueta.

„Pot să spun că am un metabolism extraordinar și, ce să zic, nici dacă mănânc șunculiță nu se pune! Nu știu cum se întâmplă treaba asta. Sunt o norocoasă”, a recunoscut Andra Mihail, care a precizat că a început să gătească singură de abia pe la 20 de ani, când știa să facă fără rețetă doar cartofi prăjiți.

Tânăra își dorește să își deschidă un mic restaurant, dar până atunci își mai dă timp să capete notorietate și experiență. Andra Mihail a povestit că în prezent nu obșnuiește să păstreze o rețetă, ci improvizează tot timpul.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...