Andra, mesaj plin de speranță pentru fani! Ce a transmis artista în plină stare de urgență

Andra și-a emoționat fanii, în plină pandemie. Artista știe cât de greu le este românilor în perioada de față, de aceea le-a transmis un mesaj plin de speranță. Totodată, jurata de la PRO TV i-a invitat pe toți fanii săi să se bucure așa cum pot, de momentele pe care le traversează. La fel ca multe vedete de la noi, și Andra petrece acum mai mult timp alături de familia ei, formată din Cătălin Măruță, și cei doi copii ai lor, David și Eva.

Andra, mesaj plin de speranță pentru fani! Ce a transmis artista în plină stare de urgență

Andra și-a exprimat de curând trăirile personale celor care o urmăresc în mediul virtual. Artista a făcut publică o fotografie ce o înfățișează, și în care apare privind pierdută, în gol. Totuși, mesajul ce a însoțit această imagine a fost unul plin de emoție. Vedeta le-a oferit tuturor o rază de speranță, prin postarea făcută de curând pe rețelele sociale.

Andra, mesaj plin de speranță pentru fani! Ce a transmis artista în plină stare de urgență

Andra a postat un mesaj emoționant pe Instagram, alături de imaginea care i-a copleșit pe fani

Postarea Andrei i-a făcut pe fanii ei din mediul online să mai uite de necazurile din prezent și să spere la un viitor mult mai bun. De asemenea, în zilele trecute, cântăreața și soțul ei, Cătălin Măruță, au decis împărtășească un joc pe care l-au făcut, în familia lor. Aceștia s-au urcat în mașină, alături de copiii lor, și au făcut o altfel de excursie, chit că n-au plecat de pe loc. Mai mult, cei doi soți celebri au răspuns la unor curiozități pe care fanii nu le știau. Spre marea surpriză a tuturor, soții Măruță au fost mai sinceri ca oricând.

“Oricât ar fi de nesigur viitorul, în prezent ne găsim echilibrul, puterea de a spera. Singurul lucru bun în această perioadă este că suntem azi ACASĂ. Totul va fi bine! Trebuie să fie bine.”, a transmis Andra, pe contul său oficial de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI