Andra le-a dat vestea cea bună fanilor: “Bucurie, emoție, lacrimi”. Anunțul mult așteptat

Diana Radu 17.01.2020, 12:54
Andra le-a dat vestea cea bună fanilor: “Bucurie, emoție, lacrimi”. Anunțul mult așteptat

Andra, le-a dat o vestea mult așteptată fanilor. Artista va susține un concert tradițional pentru românii din Italia în luna martie a acestui an. Show-ul se anunță a fi unul plin de surprize și cu invitați speciali. De asemenea, Andra a mărturisit că abia așteaptă să-i salute pe românii de acolo și să aline dorul de casă cu câteva cântece românești.

Andra, concert tradițional pentru românii din Italia: ”Sper ca Tradițional să fie alinarea lor, măcar pentru o seară”

Andra, a anunțat pe contul său de Facebook că turneul „Tradițional” va continua în 2020, iar printre locațiile de anul acesta se va număra în continuare și Italia. Mai exact, cântăreața va concerta pe 1 martie alături de orchestra fraților Advahov în Padova Italia, pentru cea mai mare comunitate de români de peste hotare. Spectacolul va începe la ora 18:30 și va avea și câțiva invitați surpriză care vor urca pe scenă alături de Andra.

”În Italia, mulți români plâng de dorul României. Sper ca Tradițional să fie alinarea lor, măcar pentru o seară. Pe 1 martie, punem în scenă la Padova cel mai iubit spectacol românesc. Eu și invitații mei speciali vom concerta pentru una din cele mai mari comunități de români de peste hotare. O să fie bucurie, emoție, lacrimi, dans. O să fie bine! #traditional #padova”, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Andra, concert traditional, romanii din italia
Andra, concert tradițional pentru românii din Italia

Fotografia postată de Andra a strâns peste 4.000 de like-uri și a stârnit nenumărate comentarii în rândul fanilor care așteptau cu nerăbdare marea veste. ”Te asteptam cu drag”, ”Te iubim om bun și frumos, ne mândrim cu tine”, ”Minunat..dar la Sanremo cand o să vii..? Suntem foarte mulți și aici.! Te iubim mult si noi”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Andra va susține și un concert latino în România pe data de 5 aprilie. Show-ul va avea loc la Sala Palatului înecpând cu ora 20:00. Andra, va interpreta mai multe piese latino alături de inivitații său surpriză. Artista a dezvăluit că acesta este primul ei show de muzică latină și că va încerca să redea atmosfera de la carnavalele de Rio.

Urmăriți Impact.ro și pe