Andra l-a dat de gol pe Cătălin Măruţă. Vedeta de la Pro TV a arătat tuturor asta

Cristian Cojocaru 08.03.2021, 13:50
Andra l-a dat de gol pe Cătălin Măruţă. Vedeta de la Pro TV a arătat tuturor asta

Formând unul dintre cele mai solide cupluri, Andra l-a dat de gol pe Cătălin Măruţă și s-a lăudat cu ce om își împarte viața. Jurata de la Românii au Talent a postat un story pe Instagram în care, fără a adăuga vreun cuvânt, se mândrește cu Cătălin.

Cătălin Măruţă dat de gol de Andra

De curând, Cătălin Măruță și-a lansat propriu podcast, în cadrul căreia a fost invitată Teo Trandafir, presupusa sa rivală. Prezentatoarea de la Kanal D a acceptat să vină acasă la Măruță, chiar dacă multă vreme se specula că între cei doi există un război. Interviul a fost presărat cu multe povești dar și cu momente de amuzament, umorul celor doi făcând parte din personalitatea lor.

Punctul comun al celor doi care constă în pasiunea pentru televiziune, a fost și el atins în cadrul interviului. Cei doi au spulberat mitul potrivit căruia între ei ar exista o rivalitate care durează de ani. Dând dovadă de onestitate, Cătălin Măruță nu a ezitat să își arate admirația față de Teo Trandafir. Prezentatorul a mărturisit că atunci când lucra la TVR, la ”Tonomatul de pe 2”, obișnuia să cheme invitații de la emisiunea lui Teo.

“Aflam ce invitați urma să ai și îi sunam și îi intrebam dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească și două ore, la Teo, doar 10 minute”, a povestit Măruță.

Teo Trandafir și Cătălin Măruță au desființat mitul rivalității dintre ei doi
Teo Trandafir și Cătălin Măruță au desființat mitul rivalității dintre ei doi

Moderatorul ”La Măruță” a apelat la Teo Trandafir

Măruță a mai mărturisit că “înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îți cer părerea, să știu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu știe”. Răspunsul fostei prezentatoare a Pro TV, i-a răspuns imediat acestuia, afirmând: “tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru ca nu a fost al meu niciodata. Un om care moare, dupa el se naste altul. Asta nu inseamna ca un nou nascut ia viata celuilalt. Oricum se terminase”.

Cătălin Măruță s-a arătat bucuros de răspunsului prezentatoarei de la Kanal D, afirmând că i-a ”luat o mare povara de pe suflet”. Teo nu a ezitat să îi aducă lui Cătălin cuvinte de laudă, lucru care a încantat-o foarte mult pe Andra și a determinat-o să posteze un InstaStory cu afirmația fostei vedete a Pro TV.

La cererea lui Cătălin Măruță de a fi caracterizat de către Teo Trandafir, aceasta mărturisit:

”Nu te cunosc foarte  bine și aș risca să te nedreptățesc. dar sunt convinsă că ești un om minunat cu intenții foarte bune. Cred că tot ce faci, indiferent cum iți iese, faci cu suflet deschis și tu vrei să fie bine”, a fost afirmația plină de sinceritate a prezentatoarei.

La auzul acestor vorbe, Cătălin Măruță a ținut să îi mulțumească vedetei, afirmație care a mulțumit-o și pe Andra, lăsând să iasă la suprafață calitatea omului cu care își împarte viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI