Andra, înşelată de Cătălin Măruţă? Prezentatorul, mărturisire neaşteptată: „Normal”

Iancu Andreea 05.06.2021, 14:57
Andra, înşelată de Cătălin Măruţă? Prezentatorul, mărturisire neaşteptată: „Normal”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi și formează de ani buni un cuplu cu prezentatorul Cătălin Măruță. Artista a fost însă surprinsă de o mărturisire neașteptată a soțului său, care a făcut o dezvăluire inedită despre viața lor de cuplu. Totul a avut loc în timp ce Jador, celebrul cântăreț și fost concurent la Survivor România 2021, a venit în platoul emisiunii „La Măruță” pentru a lua parte la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”.

Andra, înșelată de Cătălin Măruță? Ce mărturisire a făcut prezentatorul, în direct

Momentul în care Jador a intrat în platoul emisiunii de la Pro TV a atras atenția publicului telespectator, acesta fiind extrem de emoționat în privința jocului la care Măruță își provoacă invitații. Dincolo de replicile spectaculoase ale artistului, acesta a reușit să îl supună și el pe Cătălin la un test. Pentru că și-a dorit să scape de mâncat iute, Jador a răspuns sincer la întrebările adresate de prezentator, dar a făcut și schimb de roluri cu Măruță. Cântărețul l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă Andra a fost vreodată înșelată de prezentator. Mărturisirea moderatorului a fost una rapidă.

Jador: Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!
Cătălin Măruță: Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute.
Jador: Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu, a fost dialogul dintre cei doi.

Andra, înșelată de Cătălin Măruță? Ce mărturisire a făcut prezentatorul
Jador a făcut dezvăluiri în emisiunea „La Măruță”

Dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Jador. Ce spune artistul despre relația cu Georgiana

Jador este cunoscut pentru personalitatea sa directă și sinceră, artistul vorbind întotdeauna deschis despre aspecte ale vieții sale. Recent, fostul concurent din echipa Faimoșilor a vorbit despre viața sa amoroasă și despre relația cu Georgiana. Artistul a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii lui Măruță, mărturisind în ce stadiu se află relația sa cu fosta iubită. Se pare că Jador și Georgiana s-au despărțit în urmă cu două săptămâni, motivul fiind gelozia excesivă a tinerei.

Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită, a zis Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe