Andra, însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul celebrei artistei a luat prin surprindere pe toată lumea

Iancu Andreea 04.08.2021, 20:52
Andra, însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul celebrei artistei a luat prin surprindere pe toată lumea

Andra Măruță a fost ținta mai multor zvonuri în ultima perioadă, după ce unii au remarcat că vedeta ar fi căpătat puține proporții, la fel ca în perioada în care era gravidă. Acest fapt i-a dus cu gândul că Andra ar fi însărcinată pentru a treia oară. Pentru a lămuri lucrurile, vedeta a răspuns sincer, luându-i prin surprindere pe fanii săi.

Andra, însărcinată pentru a treia oară? Ce spune artista despre această ipostază

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o soție exemplară și o mamă devotată copiilor și familiei sale. Recent, cântăreața a fost surprinsă cu un abdomen mai proeminent, care a atras atenția fanilor. În plus, vedeta a fost văzută tot mai des îmbrăcând ținute mai largi, care să nu îi evidențieze zona taliei. Astfel au apărut primele semne de întrebare, mulți întrebându-se dacă Andra este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a făcut lumină și a explicat faptul că deocamdată nu poate fi vorba despre o sarcină, ci doar despre pasiunea sa pentru gătit și mâncare. Artista a recunoscut că s-a cam îngrășat.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă, a mărturisit Andra la o emisiune tv.

Este sau nu Andra însărcinată pentru a treia oară?
Andra alături de cei doi copii, David și Eva Măruță

Ce părere are Cătălin Măruță despre un nou membru al familie

Familia Andrei și a lui Cătălin Măruță este una extrem de apreciată de publicul din România, iar cei doi copii ai cuplului sunt cu adevărat cuceritori. În urmă cu un an de zile, când Andra aniversa vârsta de 34 de ani, o glumă făcută de Pepe stârnea din nou controverse cu privire la o eventuală sarcină pentru artistă. Tot atunci, Cătălin Măruță dezvăluia părerea sa despre apariția unui al cincilea membru în familia sa. 

N-am discutat subiectul acesta cu copiii dar știm că s-ar bucura. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant, a afirmat Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...