Andra, în al noulea cer! Surpriza uriașă pe care a primit-o soția lui Măruță

Diana Radu 07.04.2020, 19:57
Andra, în al noulea cer! Surpriza uriașă pe care a primit-o soția lui Măruță

Andra profită de această perioadă de izolare și se bucură din plin alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, împreună cu Cătălin Măruță. De curând artista a avut parte de o surpriză uriașă pe care a ținut să o împărtășească și cu fanii săi pe contul de Instagram.

Ce surpriză a primit Andra? Soția lui Măruță, numai un zâmbet

Jurata de la Vocea României se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi. Așa se face că un fan al vedetei i-a creionat portretul în autoizolare. Andra a urcat imediat schița pe pagina sa de Instagram, acolo unde talanetul autorului a fost imediat apreciat.

„Vă urez o zi cu multă inspirație si zâmbete! Iată ce m-a făcut pe mine să zâmbesc deja azi: un fan mi-a trimis proiectul lui din izolare!”, a scris Andra alături de imaginea postată pe Instagram.

andra, surpriza, fan, portret
Ce surpriză a primit Andra? Soția lui Măruță, numai un zâmbet

Recent Andra și Măruță au făcut un vlog alături de David și Eva pentru a face față mai ușor în perioada izolării la domiciliu. Andra și Cătălin Măruță au răspuns sincer la câteva întrebări, în fața camerei de filmat. Întrebările au fost puse chiar de către fiul lor David. Întreaga acțiune s-a desfășurat în mașina personală a vedetelor în parcare, de dragul vremurilor în care făceau vlogg-uri în drum spre gărdiniță sau spre alte locuri. Însă, de data aceasta mașina a rămas pe loc, însă pasagerii și-au atașat în mod corespunzător centurile de siguranță.

„Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!”, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram.

De asemenea, Andra se numără printre artiștii de la noi care s-au implicat financiar în lupta contra pandemiei. Artista a făcut o donație de 20.000 de euro către Spitalului ”Matei Balș” din Capitală. În ceea ce privește activitatea sa ca artist, Andra și-a pus pe pauză cariera. Concertele sale anulate urmează să fie reprogramate de îndată ce vom depăși situația această critică din România, potrivit artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe