Andra, din nou însărcinată? Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. Răspunsul mult așteptat de fani

Diana Radu 27.05.2020, 12:57
Andra, din nou însărcinată? Cătălin Măruță a dat cărțile pe față. Răspunsul mult așteptat de fani

Invitat în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Cătălin Mătuță a fost întrebat dacă Andra este însărcinată. Cuplul are împreună doi copii, însă artista a susținut mereu că își dorește o familie numeroasă.

Andra și Cătălin Măruță vor deveni din nou părinți?

Adela, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” l-a întrebat pe invitatul său, Cătălin Măruță, dacă Andra mai așteaptă un bebe. La această întrebare Măruță a răspuns că nu și a precizat că momentan sunt fericiți cu cei doi copii ai lor, David și Eva. Însă, nu exclud ideea de a-și mai mări familia cu încă un membru.

„Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a răspuns Cătălin Măruță la întrebarea: „Andra este din nou însărcinată?”

andra, insarcinata, catalin maruta
Andra și Cătălin Măruță vor deveni din nou părinți?

De asemenea, Măruță a vorbit și despre cum a fost viața sa în izolare alături de Andra și de cei mici. Prezentatorul spune că s-a înțeles perfect cu soția sa și nu s-au certat deloc. Singurele discuții au fost despre programul celor mici. La rândul ei și Andra declara la un moment dat că a privit această perioadă de izolare ca pe a doua lună de miere.

„Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008, iar trei ani mai târziu au devenit pentru prima oară părinți. În 2015 familia s-a întregit cu o fetiță, pe nume Eva. Cele două vedete sunt un exemplu pentru fani, datorită familiei frumoase pe care o au. Cu toate acestea, aceștia sunt mereu foarte discreți când vine vorba de viața lor persoanală.

Urmăriți Impact.ro și pe