Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent. Ce spune despre Măruţă. “La mine a trecut pe locul doi”

Ioana Bucur 09.04.2021, 21:28
Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent. Ce spune despre Măruţă. “La mine a trecut pe locul doi”

Este una dintre puținele persoane publice din România care nu a fost implicată în scandaluri. Cu toate că mulți au încercat să afle detalii picante despre viața ei amoroasă, artista nu le-a intrat niciodată în joc. Până acum! Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent. Ce a putut să spună despre Cătălin Măruță.

Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent

Cele mai savuroase momente de la Românii au talent se petrec atunci când jurații uită că toate gesturile și replicile le sunt înregistrate de obiectivele camerelor de filmat. Câteva minute de pauză între două numere au scos la iveală „demonul” ce pusese stăpânire pe jurați: foamea! Primul care a cedat a fost nimeni altul decât simpaticul Smiley, care a explicat că singurul medicament ce l-ar putea readuce la formă maximă ar fi un platou uriaș de sushi. Odată satisfăcute dorințele culinare, a venit momentul sincerității. Cu toate că este în vizorul public de când era adolescentă, Andra a reușit să păstreze mereu discreția cu privire la viața privată. Acum, însă, provocată de Florin Călinescu, a lăsat să-i scape un detaliu picant! Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent:

„Plăcere mai mare în viaţă nu există. Mâncarea mi se pare…”, a spus Andra. „Dar ştii cum e aia, o spuneam noi la şcoală: Fie pâine cât de rea, tot mai bună-i…”, i-a dat replica Florin Călinescu

Cu zâmbetul pe buze, artista a recunoscut că, de la o vreme, topul priorităților i s-a schimbat: „La mine acum a trecut pe locul doi. Gogoşica e mai importantă acum pentru mine”, a explicat, râzând, Andra.

Andra, dezvăluire incendiară din aşternut la Românii au talent
Andra, la Românii au talent

„Ne stricam viitorul”

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai frumoase, simpatice și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, artista a povestit cum a cerut-o simpaticul prezentator de soție. Andra și Cătălin Măruță au plecat la Veneția ca iubiți și s-au întors logodiți! Marea întrebare a fost rostită într-un cadru romantic, desprins parcă din filmele de dragoste: într-o gondolă, cu muzică și șampanie. Artista a fost atât de emoționată de cererea în căsătorie încât a simțit că își pierde controlul picioarelor, iar asta a dat naștere unei frici paralizante: să nu cadă în apă.

Florin Călinescu: Ai fost la Veneţia

Alexandra Dinu: Da, e superb, n-ai fost niciodată?

Florin Călinescu: Nu

Andra: Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia

Andi Moisescu: Acolo l-ai primit?

Andra: Da, pe gondolă

Andi Moisescu: I-auzi mă, i-a fost ruşine să ţi-l dea pe uscat

Andra: Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta

Andi Moisescu: În ce limbă vă cânta gondolierul?

Andra: În italiană, evident

Andi Moisescu: Ce melodie?

Andra: Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost

Andi Moisescu: În locul lui Cătălin, cântam eu

Andra: Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat. Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI