Andra, detalii neașteptate despre căsnicia ei cu Măruță: „În realitate există tensiuni”

Andreea Bisinicu 12.11.2020, 11:12
Andra, detalii neașteptate despre căsnicia ei cu Măruță: „În realitate există tensiuni”

Andra, detalii neașteptate despre căsnicia ei cu Măruță. Ce spune marea artistă despre mariajul său cu unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România.

Andra, detalii neașteptate despre căsnicia ei cu Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbizul românesc. Artista, considerată una dintre cele mai mari voci ale României, este fericită alături de prezentatorul de la PRO TV de mai bine de 14 ani. S-au căsătorit acum 12 ani și au, împreună, doi copii, pe Eva și David.

Pentru majoritatea românilor, Andra și Măruță au o relație perfectă și căsnicia la care mulți visează. Andra a povestit, într-un interviu pentru revista VIVA, despre greutățile din viața ei și neînțelegerile care există între ea și soțul ei, Cătălin Măruță.

Artista subliniează faptul că deși povestea lor pare desprinsă din basme, au o familie normală, ca oricare alta, în care mai apar și certuri și tensiuni:

„Aș  vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: , nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra pentru revista VIVA!

Andra si Catalin Maruta au certuri in casnicie, ca orice alta familie
Andra si Catalin Maruta au certuri in casnicie, ca orice alta familie

Cătălin Măruță a simțit că el și Andra sunt compatibili, de prima dată când s-au întâlnit

E clar, dragostea plutește în aer. Cătălin Măruță nu s-a lăsat nici el mai prejos. Moderatorul TV s-a întors puțin în timp cu amintirile și a declarat, vizibil emoționat, în același interviu, că a simțit că el și Andra sunt compatibili, de la începutul relației.

„Nu m-am gândit niciodată la vârstele noastre când ne-am cunoscut. Am simțit doar că suntem compatibili și că ne sincronizăm și cu dorințele noastre. Eu, dacă eram mai tânăr, poate nu mă gândeam la căsătorie și la copii, a fost momentul  perfect  pentru  amândoi să ne întâlnim. Știam că nu o sperie ideea de a ne petrece toată viața împreună, poate și pentru că avea acest model de mică, părinții ei au fost și sunt un cuplu foarte sudat.”, a declarat Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe