Andra, despre trăirile din adolescență. “Eram focoasă și dornică să îmi dea sărutul”

Iancu Andreea, Ioana Nechifor 26.04.2021, 22:36
Andra, despre trăirile din adolescență. “Eram focoasă și dornică să îmi dea sărutul”

Ediția cu numărul 24 a sezonului 11 de la Românii au talent a fost marcată de o dezvăluire făcută de Andra, despre trăirile sale din adolescență. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre perioada în care avea doar 19 ani, după ce o concurentă i-a readus în memorie clipele intense prin care a trecut. Jurata a surprins cu declarația sa.

Andra a vorbit deschis despre trăirile din adolescență. Vedeta a făcut o mărturisire neașteptată

Prezența pe scena de la Românii au talent a unei tinere i-a adus în memorie Andrei o frântură din perioada când era și ea doar o copilă. Iuliana Aura Bolozan, în vârstă de 28 de ani, este profesor de pian și canto și a reușit să își învingă teama de a cânta în fața unui public numeros pășind pe scena show-ului de talente. Aceasta a recunoscut că o apreciază enorm pe Andra, motiv pentru care a și ales să cânte una dintre piesele celebre ale solistei.

Să știi că te iubesc foarte mult, Andra! Te apreciez din tot sufletul. Ești o artistă completă. Divină ești!, a recunoscut concurenta printre emoții.

Pentru că a cântat cu mult patos și a avut și mișcare scenică pe melodia “Sărutul nopților de rai”, Florin Călinescu a încercat să o ajute pe concurentă să scape de emoții în timpul momentului său și s-a plimbat în timp ce o imita. Melodia i-a amintit vedetei de trăirile din adolescență, despre care Andra a vorbit în timpul jurizării.

Iuliana Aura Bolozan a stârnit amintiri din adolescența Andrei
Iuliana Aura Bolozan a stârnit amintiri din adolescența Andrei

Dialogul juraților a dezvăluit un aspect neștiut despre artistă

După momentul de pe scena emisiunii Românii au talent, între Andra și Florin Călinescu a pornit un dialog care a lăsat să iasă la iveală un detaliu neștiut despre viața artistei. Cântăreața a mărturisit că a trăit momente intense în perioada în care cânta melodia prezentată de concurentă. Glumeț din fire, actorul a lăudat-o pe tânăra de pe scenă pentru prestația ei, în timp ce a ironizat-o pe Andra, încercând să afle mai multe detalii.

Florin Călinescu: “Fii atentă aici. Dacă ăla nu-ți dă sărutul, își ia o bătaie de mama dracului îl ia. -Băi, tâmpitule care ești, dă-i sărutul- Atâta Gipsy Kings, numai ăia mai trăiau așa. Deci ești fenomenală, frate! Dă-i sărutul, nemernicule?”

Andra: “Oare cine a cântat piesa asta cu atâta patos? Măi să fie!”

Florin Călinescu: “Cine?”

Andra: “Eu! Când am cântat piesa asta, eram și eu la fel de focoasă și de dornică să îmi dea sărutul!”

Florin Călinescu: “Deci, și tu erai dincolo de orice…”

Andra: “Dincolo de asta, e o melodie foarte frumoasă și la tine am văzut mult patos, multă dorință de a reuși și mă emoționează oamenii ca tine, care vin să își spună povestea în fața noastră și să le demonstreze celor care nu au crezut în ei că ei pot fi apreciați.”

Florin Călinescu: “Oooo, dar și cum te jucai tu acolo. Întotdeauna, spectacolul e perceput diferit, adică există cântăreți pentru toate categoriile de public și foarte bine că e așa. Nu mă supăr eu pe nimeni că are Sala Palatului plină, de la Andra până la Loredana.”